Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hajnalba barátommal análisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hajnalba barátommal análisan csináltuk, és elélvezett bennem. Utána amikor kinyalt, valami "furcsát" érzett. Lehet baj? (többi lent)

Figyelt kérdés
Hajnalba barátommal análisan csináltuk, és elélvezett bennem. Letöröltem a fenekemről a "dolgokat". Utána barátom elkezdte nyalogatni a fenekemet. Majd ezután a puncimat is. Azt mondta, hogy valami furcsát érzett, valami "nem megszokottat". Lehetséges az, hogy belém került a sperma?
2011. máj. 2. 14:11
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm szépen! :)
2011. máj. 2. 14:45
 12/22 anonim ***** válasza:
Ha annyira félsz, akkor talán vigyáznál is jobban....
2011. máj. 2. 14:50
 13/22 A kérdező kommentje:
ebbe az "én mennyire félek" dologba most ne menjünk bele.. sajnos ez így alakult, tudom, hogy hibáztunk. remélem, hogy nem lesz semmi baj.
2011. máj. 2. 14:54
 14/22 anonim válasza:
Nincs mit, az aggódás meg nem baj!! Jobb félni mint meg ijedni!!! :)
2011. máj. 2. 15:29
 15/22 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy hogy enyyire nem vagy képben?15?
2011. máj. 2. 16:08
 16/22 A kérdező kommentje:
nézd, nagyon aggódós típus vagyok ilyen téren. mindig vigyázok, és próbálom úgy "csinálni", hogy ne legyen baj. csak ez most megtörtént, és emiatt félek. és nem, nem 15 éves vagyok.
2011. máj. 2. 21:33
 17/22 anonim ***** válasza:
Természetesen lehetséges! Máskor gondolkozzatok, mielőtt cselekedtek! Vegyél tesztet, és imádkozz!
2011. máj. 2. 21:55
 18/22 A kérdező kommentje:
72 órás tabletta?
2011. máj. 2. 21:59
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha biztire akarsz menni a 72 órás jó ötlet
2011. máj. 4. 16:08
 20/22 anonim ***** válasza:
Gumit nem ártana használni, mert ha nálad nincs is "baj", ő azért szép kis fertőzést összeszedhet...
2011. máj. 4. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!