Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyik barátom biztosan meleg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik barátom biztosan meleg, de nem akarja beismerni önmagának. Hogy vegyem rá, hogy elismerje úgy, hogy ne utáljon meg?

Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 13:06
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Igen, egyszer régebben, de azóta nincs.

Egyszer mutattam neki egy meztelen nőt, és pont úgy nézte, mint én: közömbösen; mindezek ellenére mégis azt állítja, hogy 100%-ig hetero

2011. máj. 2. 16:45
 22/26 anonim ***** válasza:

Kozmetikushoz én is járok, ez semmit nem jelent. Igényes. A többivel már más a helyzet...

Eddig azt mondtam óvatosan, ezt továbok, bra is tartom, de szerintem valld be neki. Ha tényleg igaz barátod és e miatt rosszban lesztek, hát akkor talán jobb is. Ha pedig egymásra találtok annál jobb nincs. Irigyellek, szeretnék a te helyedben lenni, bármennyire is nehéz most neked :) Ha nem túl nagy pofátlanság majd írj, hogy mi lesz/lett a vége, mert nagyon kíváncsi vagyok :)

Üdv

F/18 a 16:17-es voltam

2011. máj. 2. 17:40
 23/26 anonim ***** válasza:
nekem télen női sálam volt. elég márkás, utólag vettem észre (otthon) h a címkén rajta van a "female" felírat. ettől függetlenül nekem tetszik. csak azért utána leszedtem a címkét. de ez nem azt jelenti h meleg. lehet h csak azért akarod ráfogni h a "tiéd lehessen" és összejöjjetek...
2011. máj. 2. 17:54
 24/26 A kérdező kommentje:
Én csak összeszedtem a jeleket, az első helyeken vannak a legfontosabbak, én is tudom, hogy a kozmetika, a női táska meg talán a zenei ízlés nem jelentenek önmagukban semmit.
2011. máj. 2. 17:59
 25/26 anonim ***** válasza:
oké legyen igazad, de mi van a többi jellel? Ha a járása meg a mozdulatai a hangja... egy dologra tudsz magyarázatot adni, ami lehet véletlen de a többire nem...
2011. máj. 2. 17:59
 26/26 anonim ***** válasza:
Be akarod cserkészni? Akkor beszélj sokat ilyen témákról. Ha nem az akkor lepattint. Ha az akkor érezzétek jól egymást!
2012. júl. 5. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!