Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon el vagyok keseredve és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon el vagyok keseredve és felmerült bennem ez a lehetőség is. Szerintetek?

Figyelt kérdés

18/L vagyok, eddig még nem volt barátom, nem is csókolóztam:( Nagyon el vagyok keseredve, nagyon vágyom egy ffi érintésére, csókjaira, szeretgetésére, de azon gondolkodtam, h mivel nincs sikerem a pasiknál, bepróbálkozom a lányoknál.Nem érzek vonzalmat a lányok iránt, viszont már nagyon vágyom egy bizalmas ölelésre, egy kis simogatásra...

Sztetek?

2011. máj. 2. 09:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Ha elfogadod, akkor nem számít soknak, és mit tudna neked adni? sokat, mert a legtöbb 16 éves a leírásod alapján tapasztaltabb mint te.
2011. máj. 2. 09:50
 12/29 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van..egy 16 éves csak a kis kukacát tudja adni neked,és virágról virágra száll még évekig..
2011. máj. 2. 09:52
 13/29 A kérdező kommentje:
És, ha van olyan 16 éves, aki tapasztaltabb nálam, akkor én már nem érek semmit???
2011. máj. 2. 09:54
 14/29 anonim ***** válasza:

9:52

Akkor jelentkeznék, mint kivétel. Engem jobban érdekel egy kapcsolat érzelmi, lelki része, mint a testiség. Többet ér nekem egy hosszú ölelés, mint 2 óra szex, az biztos. Mindezt 16 éves fejjel.

2011. máj. 2. 09:57
 15/29 anonim ***** válasza:

Te tényleg ezt gondolod?:)

A legtöbb 16 éves csak gyűjti a skalpokat,hogy ki ne közösítsék a suliban őket...Tapasztalatról nem is lehet beszélni..:)

2011. máj. 2. 09:59
 16/29 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előzővel.

16/f

2011. máj. 2. 09:59
 17/29 anonim ***** válasza:
mármint a 09:57-essel :D
2011. máj. 2. 10:00
 18/29 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta, h nincsenek kivételek. De akkor már rákérdezek. Mitől tartjátok magatokat tapasztaltabbnak, érettebbek? Mik azok, amiket ti már átéltetek?
2011. máj. 2. 10:03
 19/29 A kérdező kommentje:
Hűhhhaa, hirtelen, h eltűntek a nagy kivételek...
2011. máj. 2. 10:14
 20/29 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem vagyok tapasztalt, össz vissz eddig egyetlen barátnőm volt, másfél évig. Mit tapasztaltam ebben a kapcsolatban? Hm.. főként azt, hogy nem szabad a tenyerünkön hordozni a lányokat, különben elszalad velük a ló. Ennek a kapcsolatnak is nagyrészt ez vetett véget.

Nem szeretnék magamról áradozni, hogy miért vagyok érettebb, így legyen annyi elég, hogy látom a környezetem, látom, hogyan viselkednek, s azt is látom, hogy hozzájuk képest én milyen vagyok; Ég és föld a különbség. Ezt minden önteltség nélkül mondom.

(És most megint el fogok tűnni, mert iskolába kell mennem.. Remélem, ezt azért megérted. :) )

9:57-es voltam.

2011. máj. 2. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!