Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti milyen gyakran...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti milyen gyakran borotváljátok a bajszotokat?

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 23:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ők inkább gyantázzák azt hiszem. :D
2011. máj. 2. 00:01
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sokan borotválják, tekintve hogy ha ezt megteszik, akkor újra visszanő és sokkal erősebb, durvább szőr nő vissza. Tehát általában hagyják úgy, elég sok lánynak van kis bajszocskája.
2011. máj. 2. 00:13
 3/11 anonim ***** válasza:

Minden nap.

Pista bácsi (asszony)

2011. máj. 2. 00:41
 4/11 anonim ***** válasza:
én szőkítem egy drogériából beszerzett szőkítő készlettel
2011. máj. 2. 03:50
 5/11 anonim ***** válasza:
Jáj, le ne borotváld. Akkor inkább szőrtelenítő krém vagy, ami szadista de hasznos, epiláld. Mondjuk nekem mákom van ilyen téren, vörös vagyok, szinte láthatatlanok a szőrszálaim, de tuti epilálnám. Igaz elég halál közeli élmény lehet:P
2011. máj. 2. 07:38
 6/11 anonim ***** válasza:

Ezt a szőkítést sosem tudtam megérteni. Én is szőkésvöröses vagyok, és a bajusszőreim teljesen átlátszóak. De az ugyan úgy látszik!! A fényben megcsillan + profilból is látszik.

Én gyantáztatom, drogériákban lehet kapni kifejezetten arcgyantát.

Semmiképp se borotváld.

2011. máj. 2. 16:54
 7/11 anonim ***** válasza:
nekem annyira nem sűrű hogy ne lenne elég a szimpla szőkítés, viszont mivel barna a hajam az a pár kis szál is elég látható lenne ha nem kezelném
2011. máj. 2. 17:30
 8/11 anonim ***** válasza:
az enyém se sűrű
2011. máj. 2. 20:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Azt mondjátok komolyan zavaró, ha pihés bajsza van egy csajnak? Mert én vörös vagyok és ha "olyan szögből nézem, olyan fényben" akkor látszik. De nincsen az a hatalom ami miatt az arcomat fogom szőrteleníteni. Milyen sexi lehet amikor nő vissza....
2011. máj. 3. 10:45
 10/11 anonim ***** válasza:
észre sem veszed amikor nő vissza, ha gyantáztatva van. nekem zavaró, biztos van akinek nem, ez egyénfüggő. de ha te látod más is látja...
2011. máj. 3. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!