Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én fiú vagyok,de a kép láttán,nem egy gonosz kis nő csábász.Pont olyan srác aki komolyan gondolna egy kapcsolatot.Mondjuk a pólóján ami van kép azt megnézném.Gondolom jobbikos vagy legalább hazaszerető típus.
Azokkal általában nincs gond,de szerintem ilyen fiatalon ne nagyon akarj még szerelmes lenni.Most még tényleg abban a korban vagytok mikkor még a TV-ben a Hupikék Törpikéket kell néznetek.Majd 3-4 év múlva úgy is már kő keményen fogjátok vágni a témát és ... .
Köszönöm a választ, de én úgy gondolom, most 14 évesen is komolyan tudnék venni akárkit. Amit a fogalmazásod első felében leírtál mind igaz.
A poló meg ilyen: [link]
olyan kis cukkeráj vagy:)
megölelgetnélek
amúgy tényleg, pár év múlva helyes fiú leszel, csak kell hozzá egy jó személyiség még
Hm.Aranyos fiúcska!Persze hogy nem vagy esélytelen.Majd pár év mulva nézel te igazán jól ki!Ebben biztos vagyok!Haj is jól meg van "csinálva" ;)
Kék szemed van,ugye?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!