Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért úgy beszél hozzám, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért úgy beszél hozzám, hogy nem néz rám?

Figyelt kérdés

Adva van egy felszínes kapcsolat férfi és nő között (mindkét fél túl a 3.-ik x-en).

Nem találkozunk minden nap, néha kicsit erőltetettnek érzem a kommunikációt. De amikor sikerül párbeszédet folytatnunk egymással, akkor az úriember úgy beszélget velem (vagy beszél hozzám), hogy még csak rám sem néz. Vagy ha igen, akkor is szinte rögtön elfordul.

Normális válaszokat várok. Köszönöm!

2011. máj. 1. 22:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán zavarban van?
2011. máj. 1. 22:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Így van,zavarban van!Visszahuzódó tipus,félénk,ennyi!
2011. máj. 1. 22:52
 3/6 Chuck ***** válasza:

Zavarban van szinte biztos...

Velem is ez volt még pár éve, de azóta úgymond "kinőttem"

2011. máj. 1. 23:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Zavarban van, értem. Na de minden egyes alkalommal?
2011. máj. 2. 10:46
 5/6 Chuck ***** válasza:

Igen.

Régebben velem is volt ilyen, akárhányszor beszélgettem az illetővel, nem nagyon mertem a szemébe nézni...

De most már változtam, vagy "kinőttem" xDD..

2011. máj. 2. 12:09
 6/6 A kérdező kommentje:

Vagy talán ez egy berögzött szokása. De bizony zavar.

De el kell fogadnom.

2011. máj. 5. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!