Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha van rolam 1video, amit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van rolam 1video, amit nem szeretnék, hogy meglásson megint bárki is, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy a mult héten jott ki a bortonbol,egy volt alkalmi partnerem,és neki a telefonjában van 1video rolam,amit nagyon szégyellek,de 2évvel ezelott csinált rolam.és van olyan szemét,hogy ezt felszínre hozza.Mit csináljak ellene?2hét mulva szulok,és belehalnék ha ez kiderulne,vagy esetleg a párom megtudná.Kérlek segítsetek,és nem akarok semilyen lekezelo válaszokat,mert igyis eléggé magamba vagyok fordulva.Az egész terhességem végigkísérte ez a gondolat,és most hogy kijott,még rosszabb,nagyon félek.Ti mit csinálnátok a helyemben?Tanácsok?
2011. máj. 1. 19:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ne edd már magad ezen légyszíves...

neked a baba a legfontosabb az ég szerelmére...szard le...lesz egy jó napja azoknak akik meglátják..naés?

elég kevés ember van,aki nem csinált hülyeséget a múltban..;)

nyugi már,nem lesz semmi baj :)

jah és én voltam a második is ;)

2011. máj. 3. 13:28
 12/12 A kérdező kommentje:

Persze,hogy a baba a legfontosabb!!!de szornyu 1érzés.Amint tehetem már koltozok is Csehországba a párom után,hogy messzirol is elkeruljem ezt a falut.Annyira,de annyira rosszindulatu emberek vannak itt.én ha ezt elore láttam volna,biztos aznap nem kelek fel,vagy legalább is nem iszom.De ha már megtortént,sajnos nem tudom visszacsinálni.Csak attol félek,hogy mivel van 1bárunk,oda ezek kozul,a valamelyik észlény,joakarom kozul,bemegy valaki anyámhoz,és kozli vele,hogy mit is csinált anno a kislánya,és az számomra hatalmas szégyen lenne,meg csalodás édesanyámnak.Amit rohadtul nem akarok.De minden csoda 3napig tart.Még ha meg is teszi,Isten nem bottal ver.

Koszonom a válaszaitokat és a támogatást.Azt hittem,hogy sok támadást fogok kapni,de hála Istennek,vannak még normális és megérto emberek.

2011. máj. 3. 23:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!