Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tartjátok r*bancosnak azt, amikor egy szingli lány elmegy egy buliba, és csak úgy smárol egy sráccal, akit akkor látott először?
előző vagyok
Én felpontoztalak, mert én se értem mi alapján pontoznak le, teljesen normális válasz volt. De ezen az oldalon ez bevett hagyomány úgy látszik, engem már hidegen hagy:S
Nos a véleményünket kérdezi, tehát ha én ribancosnak tartom, miért ne mondhatnám meg? vagy ide csak azok írhatnak, akik támogatjáka a kérdező barátnőjét?
Mert szerintem elég gáz a csaj.... de mindenkinek vannak csontvázaka szekrényében ill. viselkedési formák, amika múltban jellemezték, de ma már nem lenne büszke rájuk.
Ne nyafogjatok, hogy lepontoztak, mert engem viszont a 'nem tartom ribancosnak' tábor pontozott le, mert más a véleményem. Ok nélkül sosem pontozok le, itt se tettem.
Kérdezőnek adok igazat. :)
Mostanában sajna, tényleg ez a menő... lányok elmennek disocba, smárolnak idegen fiúkkal... majd ecsetelik a barátnöiknek.. (igaz a srác nevét sem tudják) ... pff.. gáááz....
De természetesen vannak kivételek. Kivételek akik megtudnak változni. :)
11:32
Valóban nem ribancos, akkor már az illető ribanc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!