Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok hozzá, ha az utcán egy tök idegen csajszi szájoncsókolna titeket?
Csendben továbbállnék mielőtt valami csúnyát mondanék neki :D
20/L
nem leszek bunkó, h ugyanazt írjam ide is, mint oda :D
de ha lesmárolna (én vagyok a cibálós), akkor biztos, h megemlegetné. bár... ez jó ürügy lenne arra, h kipróbáljam, milyen egy lánnyal. XD annak ellenére, h nagyon nem vonzz a téma, és csakis a fiúkat szeretem. :) De azért az alapkíváncsiság bennem van. :)
szóval ha jó csaj lenne, lehet, h inkább nem verném meg. :D De az biztos, h nem jönne ki belőle túl jól. :)
Hát az utcán inkább ne csókolgasson, mert az gusztustalan, de mondjuk egy bárban vagy discoban elfogaható nekem.
Szilveszterkor én is lesmároltam egy csajt a bárba, ahol voltunk, de nem szólt semmit, sot még mosolygott is és úgy vettem rajta észre, hogy jól esett neki :) Szóval nem mindenki van errol rossz véleménnyel. Ja, és elore is koszi a lepontozást! :D
Princess
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!