Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted a rövidebb vagy a hosszabb haj mutat jobban egy lányon?
Hát akkor én vagyok az az 5% -ék.
Nekem nyolcadikos korom óta rövid hajam van. Azóta többször próbáltam növeszteni, de nekem nem jó a hosszú. Vékony és hosszú az arcom, és mikor megnő a hajam (ami ráadásul dús és nehéz) lelapul, és még jobban vékonyítja a fejem. Olyan csontvázas XD
Tudom, hogy a hosszú a divat, de nekem ez jobban áll, ráadásul egyedi is. Pl egy buliban nem én leszek az ezredik barna hosszú hajú lány. Akkor inkább a vörös tüsi XD Eddig egy barátom sem tette panasszá a hajam, sőt volt aki már alig várta, hogy újra menjek fodrászhoz, mert szeretett beletúrni a tüsi "erdőbe" XD
De persze mindenkinek más áll jól : ) Hisz lehet valakinek földig érőhaja, ha csúnya vagy buta : )
Tegnap 22:01 végre egy értelmes hölgy.
Csak hosszú,csak és kizárólag először ezt nézem meg a csajon ápolt hosszú haja kell legyen minimum hátközépig érjen,ha ez nem teljesül akkor felejtős a csaj,utána jön az alakja.Nem bírom a rövid hajat egy nőn,egy nőnek hosszú haja kell legyen,fel se izgatnak.
NEkem lehet van egy kis hajfétisem,sajnos egyre ritkább a gyönyörű alakú hosszú hajú csajok,olyan kis átlagos szürke egerek vannak manapság,nem értem miér kell leadni a szintet a magyar lányok 96%-nák.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!