Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnél olyan boldog lenni, mint Kate Middleton és Vilmos herceg?
Én boldogabbnak érzem magam náluk.:-)
22/N
"Én nem a gazdagságra gondolok, hanem arra, hogy megtalálták az igaz szerelmet. :)"
Több millió ember találja meg naponta az igaz szerelmet, csak ők nem a brit királyi ház tagjai és nem mutogatják őket a TV-ben.
Attól még, hogy velük van tele a TV nem biztos, hogy a szerelmük annyira különleges lenne.
Én már most sokkal boldogabb vagyok, mint ők valaha is lesznek.
18/L
Azért vicces hogy mennyi utálkozó ember van itt, hadd ne mondjam tipikus magyar vonás. Csak azért mert gazdagok, szerintetek nem lehetnek szerelmesek? Nálatok mintha a két dolog, hogy gazdagság és szerelem, ütné egymást...
ah na mindegy fröcsögjetek tovább, ha ez jót tesz a lelki világotoknak:)
Azért mert a filmükben "megtalálták az igaz szerelmet"? Nem ismerjük őket, szinte nem tudunk róluk semmit. Lehet, hogy nem is olyan boldogok, mint aminek beállítják őket.
Én sem lennék valami boldog, ha WC-re is csak 4 fős őrséggel mehetnék és minden lépésemet figyelné a média.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!