Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye vagyok ha arra váropk h ehyszer csak szembe jön velem a Nagy ő?
Már 2 éve nincs komoly kapcsolatom,igaz van vki akivel összejárunk,de mivel az ő részéről nem lehet több a dologból,így ezt is próbálom lezárni.
Sokszor közelítenek hozzám mások,de vmiért nem érzem azt a villámcsapást h igen,vele el tudnám képzelni(azzal a sráccal aki vel összejárunk viszont nagyon isérzem). Ilyenkor mondják h ha arra várok h velem szembe jön a nagy ő akkor hülye vagyok,meg lehet nem egyből alakul kia villámcsapás érzés,hanem késöbb,esélyt kéne adnom. És így soha nem fogom tudni lezárni a dolgot azzal a sráccal akivel összejárunk ha senkinek még csak esélyt sem adok.
írtam volna ezt-azt, de az "összejárunk" betette a kaput a szebbik felemnél, így csak csúnyaságot fogok írni :)
szerintem maximum a kutyák járnak össze vagy valami vadállatok dagonyázni... gratulálok!
egy vaskalapos álszent! :)
Szerintem nem hülyeség. Velem szembejött egy bolt előtt... Azonnal tudtam, megismerkedtünk, 3 éve együtt vagyunk és olyan az egész mint egy film... Ő nekem a mindenem. Szeretem... Imádom !!!! És szerintem én vagyok a legszerencsésebb ember ezen a világon ! =)
21 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!