Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkednek így az emberek?
A múltkor ismerkedtem, és kiderült, hogy az illető korábban egy buli után részegen lefeküdt valakivel. Mondtam neki, hogy bocsánat, de nekem a további ismerkedés így nem fog menni. És ekkor jött a teljes kiakadás, idegeskedés, harag. Hogy miért vagyok én ilyen, mit számít az az egy éjszaka. Stb.
Miért nem hajalndóak az emberek a tetteikért vállalni a következményeket is?
napietus.blog.hu
Nos, követhetünk el ilyeneket, kétségtelenül. A különbség az, hogy mennyire volt megfontolt az adott döntés. Jelen esetben pontosan semennyire, szerintem. Mert, ha valaki hosszú gondolkodás után dönt és azt bánja meg, még csak-csak megértem, de egy pillanatnyi hév által gerjesztett döntések esetében jó esély van a későbbi megbánásra. Szóval, fogalmazhatunk úgy is, hogy nekem nem jön be a meggondolatlan embertípus.
Egyébként, én kezdeményeztem a lánynál.
Az emberek mások. Neked nem fér bele az értékrendedbe, neki igen. Mondjuk szerintem épeszű lány nem mesél el ilyen történetet magáról, mert tényleg megalázó, bár csak ezért én még nem utasítanék el valakit. De nem vagyunk egyformák.
Amúgy az is lehet, hogy ő egyáltalán nem szégyellte. Én se szégyellem, hogy volt egyéjszakásom (igaz józanon), sőt én halál büszke vagyok rá, mert irtó jó pasikat sikerült meghódítanom (a saját szintemhez képest) és ha valaki rákérdez elmondom, ha emiatt kidob, akkor se fogom szégyellni magam. Magamtól viszont nem beszélek róla.
Ennyi. Kár ezen problémáznod, keress valaki mást!
20L
ma 13:53
Tudom-tudom, én nem is mondtam, hogy ettől rossz ember lenne valaki. De számomra a párkapcsolat az egy olyan alapvető, bennsőséges és meghitt kapcsolat az emberek között, aminél az alapokig meg kell egyezniük. Én pedig egy tudatos ember vagyok, raconális döntésekkel. Ilyet keresek magam mellé is.
ma 13:54
"sőt én halál büszke vagyok rá, mert irtó jó pasikat sikerült meghódítanom (a saját szintemhez képest)"
:)))))))))))))))))
napietus.blog.hu
Ezt már elmagyaráztam egyszer. A párkapcsolat - és a leendő párkapcsolat is - számomra olyan kategóira, amiben két ember MINDENRŐL tud beszélni egymással. Lásd a szellentős példámat a múltkori kérdésben. :)
kinzo
Tedd fel, hallgatom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!