Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha rámosolygok egy lányra, akkor soha senki nem mosolyog vissza rám?
Milyen arányokról beszélünk?
Hány lányból hány nem mosolygott vissza?
Lehet hogy olyan kis számú lánynál próbálkoztál, amibe még statisztikailag belefért, hogy mindnek rosszkedve volt/nem látott/ nem akart mosolyogni/beszélni...
Én azért nem szoktam visszamosolyogni, mert nem szeretem, ha idegenek próbálnak kapcsolatot teremteni velem a tömegközlekedési eszközökön, vagy az utcán például. Annyi rossz szándékkal rendelkező, gonosz, csaló, bűnöző stb. van, hogy amikor valaki pl. rám mosolyog egyből az az első gondolatom, hogy "na, ez mit akar? Lehúzni pénzzel, vagy elszedni a telefonomat? stb."
Amikor az utcán vagyok megpróbálok a cél helyre eljutni minél gyorsabban. :-)
15:20
Csatlakozom a véleményhez.
Én sem szoktam visszamosolyogni, sőt azt sem szeretem, ha ismeretlen pasik csak úgy rám köszönnek. Ha valaki ismerkedni akar, az jöjjön oda és mondja meg, a többi hagyjon békén.
Múltkor egy nem elhagyatott, de épp néptelen helyen voltam, ahol egy pasi köszönt, meg mosolygott. Ilyen esetben rizikós, hogy ha visszamosolygok, akkor biztatásnak veszi és fél óra múlva már akár megerőszakolva, kirabolva fekszem egy bokor alján. Utána meg magyarázhatom a bíróságnak, hogy én nem voltam benne, a pasi meg egy jó ügyvéddel kivédheti, hogy én kacérkodtam, hiszen visszaköszöntem, mosolyogtam, tulajdonképp kikezdtem vele, stb.
A kérdezőnek: nem biztos hogy ronda lennél és azért nem mosolyognak vissza. Sok nőtársam sem szokott ismeretlenekre, akár jó pasi, akár nem.
De vannak olyan válaszolók is, akik mindenkire visszamosolyognak. Ezek szerint rám még az ilyen lányok se szoktak.
18:58 Egy mosoly már nagy nyomulás lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!