Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a lányok a nem vagány srácokat? Aki nem a menő gyerek és nem lóg folytona discóban? Miért olyan nagy baj, hogy határozatlan valaki?
Meg kevés az önbizalma.
Lehet,hogy pont ti hoznátok meg neki.
Csak az ilyen fiúkat elsőnek akadnak fenn a szűrőn.
Lehet,hogy pont mellettetek válna olyan pasivá akit akartok.
Sokat papolnak arról,hogy a fiúk így meg úgy.
És alányok? Ti sem vagytok mindíg angyalok.
Szia!
Én olyan tipusu csaj vagyok hogy én megyek oda a fiúkhoz:) vagány menő...stb mind1 szimpi legyen azt kész:)Nem kell félned semitöl nyugotan menny oda a lányokhoz (nem harapunk)..:)
Úgy látom az általánosításod alapján, hogy te pont mindig valami bulizós és nagydumás lányba futottál bele... Azért, mert lepattintott egy külsőségek után rohanó fruska, attól még nem kell a többi lányra is ráragasztani ezt a cimkét.
Én ki nem állhatom a diszkós cápafogas-nyakláncos rózsaszínpólós beképzelt egyedeket, ezért nem kezdenék velük soha (persze én is jűrok szórakozni, hogyne járnék, csak nem sznobok közé). De ehhez kell egy bizonyos érett gondolkodás, hogy rájöjj, a külső nem tükrözi a belsőt és fordítva.
Aki pedig mondjuk egy átlagos lány, ne adj Isten önbizalomhiányos is, az akárhogy vágyik egy ilyen diszkópatkányra, nem biztos, hogy megkapja. És ez a lekoptatás kell neki, hogy rájöjjön, hogy léteznek a hiú kisfiúkon kívül mások is, akik külsőleg talán nem egy adoniszok, de megadják azt a biztonságot és szeretetet, amire a kis szívük vágyik.
Úgyhogy azt ajánlom, hogy inkább a belső értékeidet fejleszd, törődj a lányokkal, persze az ápoltságot se felejtsd el.
Eljön a te időd is, de nem kell elsietni semmit.
A lányok szeretik/szeretnék a szolíd srácokat, de ha a szolíd srácon nem látszik, hogy akar valamit a lánytól (mert bátortalan, bizonytalan, stb.), a lány sem fog lépni!
Tudod ez olyasmi, hogyha a lány nem érzi hogy az erőt, a bátorságot a fiúból a kezdeményezésre, azt feltételezheti, hogy ha összejönnének, a fiú nem tudná őt megvédeni veszélyhelyzetben!
És ne az olyan lányok társaságát keresd, akik hátat fordítanak, mert nincs kocsid! Azok csak valakit akarnak, aki állja a szórakozási kölségeiket, amiért ők max sexet adnak, de szeretetet, megbecsülést nem...
Miért, semmi másod nincs, amiért egy lány szerethetne?
A gondoskodó, segítőkész, életvidám srácokat hosszú távon a lányok jobban méltányolják! Már a normális lányok! :)
A lényeg az, hogy tudj kezdeményezni, még ha nem is a "jóseged oszt'kőkóla" módszerrel, de ha egyszerűen felhívod magadra a figyelmet, aztán nyitottan reagálsz és hagyod hogy megismerjenek, biztosan több sikered lesz!
Csak ne legyél ennyire felületes!
És nem egy lány mellett kell férfivé válnod, az magadtól is kell, hogy menjen! ;)
L/22
22:07
hiszed vagy sics nincs semmim amit egy lánynak adhatnék.
Én jóformán csak azt láttam,hogy a bulizós,nyakláncos menő gyerekekt kedvelik a lányok legalább a nyitottságuk miatt,meg a bunkóságukat is viselik sőt kedvelik.
Aztán aki kevésbé határozott,nem jár discóba nem vagyány gyerek vagy nem is akar annak látszani akko az esélyek erősen csökkennek.
00:43
Te vagy a ritka kivétel.
Kapd el és szorongasd meg a tökét,hogy ne csinálja.
Bár azt mondják a flört egészséges még kapcsolatban is.
Azt a cicus nem csak megtalálni kell.valahogy meg kellene szólítani is. A csajozásban van némi lemaradásom.
De igazad van. Csak azthiszem nem most akarom megtalálni.
Valamivel később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!