Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vetéljek el ha terhes leszek? (Nagyon fiatal vagyok és megértem ha elitéltek emiatt)
Aranyanyám, 15 évesen itt parázol, hogy terhes vagy, és el akarsz vetélni....
Szerintem ne menjünk bele, ki az ostoba...
Legalább egy terhességi tesztet vegyél, ahelyett, hogy itt égeted magad, ha negatív, akkor meg feleslegesen idegeskedsz.
Ha pozitív, akkor meg mész abortuszra.
Egy egészséges baba, ha megtapad, és jönni akar, akkor az ég világon semmivel nem lehet elérni a vetélést, ha a tizedikről ugrasz ki, és te túléled, akkor a baba is.
A lépcsőn leesés meg hasbarúgás és társai csak urban legend, és max. eltöröd valamid, ÉS terhes is maradsz.
Amúgy engedd meg, hogy gratuláljak elsőként a babához, sok egészséget!
Ma ezt lazán veszed, de majd 10 év múlva, mikor ölni tudnál, hogy gyereked lehessen, nagyon sokszor el fogod siratni ezt a kisbabát.
Kb. ezért nem tudom pártolni a tiniszexet... ennyi idősen az ANYASÁGHOZ fiatal valaki, nem ahhoz, hogy megfarkalják.
Hát egy valódi IQ-nindzsa lehetsz.
Ott ülsz a gép előtt, van net, bejön a google, és beírod, hogy esemény utáni tabletta.
Akkor láthatod azt is, hogy CSAK 72 órán belül írják fel, később már hatástalan.
Amúgy 7 rongy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!