Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konkrétan miért baj, ha valaki gyakran váltogatja partnereit?
Védekezek a betegségek ellen! Akkor miért baj? Csak mert bátyámmal dumáltunk pár napja erről és azt mondta h ő nem akar beleszólni, de nem kéne így élnem mert ki fogok égni meg értéktelenné válik a szex blabla... ezt most nem értem, ez mit jelent konkrétan? Miért baj ha vki ezt csinálja?
17/F
A nők máshogy látják az ilyesmit... Te akarsz egy olyan nőt társadul, vagy netán gyereket tőle akin a fél város átment?? és ha később összefutottok valakivel: Jaj hát ismerem a Gizit, vele szadamazóztam. Férfi esetben is: Jah hát ő a Csaba, nem egy nagy szám az ágyba... Neked ez hogy esne?
A férfiakat a nők is eltehetik egy K mappába- k mint könnyűvérű.
Meg a sok nő régről azt is sugalhatja hogy nincs kiforrott egyéniséged, nem tudsz betelni, vagy hogy legyenek tartalékok legyen kihez visszamenni vagy simán elkezded újra ezt.
Ezt én is elítélem, nőből vagyok és van büszkeségem. Ha rajtam nem megy a fél város akkor ő se k*rogasson meg mindenkit csak mert jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!