Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha öszevesztem a barátnömmel?
Gondolt végig az ő szempontjából mi történt, érezd az ő érzéseid, és érezd mitől változnának ezek az érzések.
Ha hibás vagy , lásd be, mond is meg neki, és kérj bocsánatot. És vigyél ajándékot :) Nem fog neki örülni, de ezen ne akadj fenn.
Nahát látjátok milyen nevű kérdező kér segítséget?Komoly lehet akkor a gond.
Részemről az ilyen összeveszések nehezen kezelhetőek tanácsokkal meg hókuszpókuszokkal.Az ilyen fiatal korban mint szélsőséges emberkéknél lenni szokott:vagy vége és akár a fejedre is állhatsz vagy a valószínűbb verzió miszerint"kapsz egy ennyire utolsó esélyt és bár nehezen de megbocsátok" Te azt hiszed hogy azon múlik mennyire tepersz a bocsánatáért de ő voltaképpen már eldöntötte hogy van e még esélyed vagy sem.Kevés múlik rajtad valójában
Köszi a válaszokat!
Elég fura de, irtam neki facebookon hogy szeretem,erre ö :én is szeretlek,eddig minden sima. Utána másnap feltörték a facebookom. És elkezték "köcsögözni"stb és erre szakitot velem !):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!