Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a pasiknak bejönnek az esetlen lányok?
Nekem bejönnek még aranyosnak is tartom őket :)
16/F
2009. márc. 6. 14:17
Én is olyan vagyok... xD Hát jó kérdés, valakinek igen, valakit nagyon idegesít... Én legalábbis ezt vettem észtre...
2009. márc. 6. 14:19
Az biztos,hogy a fiúk egy jó része szereti gyámolítani a gyengébb nemet és jót tesz a jó értelembe vett hiúságának,ha a lány ilyen kis segítségre szoruló,így ő lehet a domináns hím.
Azt gondolom,ha minden érték a helyén volna,mind a férfiak és mind a nők terén,ez lenne a természetes,de annyira torzult jellemek vannak,hogy a férfiak elnőiesedtek (papucsférj,idétlen vihogás,döntésképtelenség,határozatlanság ...stb...),a nők elférfiasodtak: ok=okozat.-sajnos.
2009. márc. 6. 14:28
kérdés, h mi az esetlen. bugyuta? szétszórt? gyámoltalan? vagy csak minden, amihez hozzányúl, viccessé válik? (Magas szőke férfi felemás cipőben)
Mitől esetlen? az ostoba lányokat sztem egy fiú sem szereti, egy lány legyen talpraesett! :)
Amúgy lány vagyok, és nem tartom magam esetlennek, de szerencsétlennek sem.
2009. márc. 6. 15:30
Szerintem a legtöbb férfi szereti ha egy nő önálló, megáll a saját lábán. Persze vannak helyzetek amikor jól esik a férfinak ha egy nő rá hagyatkozik, de az állandóan gyámolításra, pátyolgatásra szoruló nőket nem szokták szeretni.
2009. márc. 6. 15:40
Nekem nem jönnek be az esetlen nők. Szeretem ha megvan a maga véleménye mindenről, amit nem fél el is mondani, szeretem ha feltalálja magát és ügyes. Nem mankónak akarom magam érezni, hanem egyenrangú társnak.
2009. márc. 6. 15:59
Én minden vagyok,csak gyámoltalan nem,vioszont van hogy bénázok,megbotlok,szerencsétlwenkedek stb:DD ilyenkor átllaában én is röhögök magamon,szóval nem szánalmas a szitu.ilyen értelemben esetlen vagyok:D
2009. márc. 6. 16:22
Én olyan értelemben vagyok esetlen, vagy inkább szerencsétlen, hogy általában ha van valami, amibe beverhetem a lábam, kezem, fejem, vagy testem bármely részét, abba beverem... ha van valami amiben eleshetnék, akkor kb. 100%, hogy igen, meg fogok botlani. Igen, elég vicces jelenség vagyok, általában nem fáj, meg a fájdalomküszöböm ügyetlenségemnek köszönhetően egyébként is magas, szóval jókat röhögünk magamon párommal. :)
2009. márc. 6. 17:56
Egy bizonyos szintig, Szeretünk mi lenni a nagy és erős férfi. :)
2009. márc. 6. 18:18
Legyen véleménye, álljon ki az igazáért, legyen csinos, szeressen szexelni. Ha esetlen egy kicsit, hát akkor legyen.
Bár jobban szeretem az önállóbb lányokat.
25/f
2009. márc. 6. 18:38
Kapcsolódó kérdések: