Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Zavar titeket, ha a fiúnak sötétebb a bőre "ott lent"?
nekem is sötétebb a bőröm ott lent, semmi gáz... nekem is van hegem, miután elszakadta fitymafékem, ott alul, szóval nincs gond...Ezen nincs miért aggódni, nem fogják nézni.
18/f
Ne legyél már olyan mint a csajok, hogy
"Baj hogy saláta puncim van?"
Szánalmas.
nekem nem csak hogy sötétebb, de szinte gusztustalanul sötét...olyna, mintha nem tisztálkodnék rendesen, pedig hányféleképpen próbáltam "levakarni" onnan a sötétebb részeket...még egy elborult pillanatomban körömlakklemosóval is próbálkoztam,utána nem csak sötét volt, de vörös is :D de aztán rájöttem, hogy a partnereimet nem érdekli, lehet észre sem veszik, csak én csináltam belőle ügyet... ha valakinek kellesz, hidd el, nem fogja érdekelni :)
21/L
Elvileg mindenkinek sötétebb a nemiszrvek környékén a bőr. Meg egyébként is, ez nem számít nyugi. :)
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!