Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy külföldi színésznőbe, milyen egyedi ajándékot küldjek neki?
Summer Glau-ról van szó. Eddig arra gondoltam, hogy természetesen írok egy szép levelet, összeállítok egy válogatás cd-t magyar és külföldi szerelmes dalokkal,küldök egy tollat a nevemmel ellátva (vannak ezek a névtollak),valamint egy képet magamról.
Szeret balettozni, több filmben, sorozatban is szerepel(t), valamint kipróbált egy-két harcművészetet - ennyit tudtam meg róla a neten. Aki olvas bulvármagazinokat és tud egy-két plusz infót,azt is megoszthatja: minek örülne legjobban.
Mi egyebet küldhetnék? Valami egyedit, kreatívat, maradandót, rám emlékeztetőt szeretnék. Várom tanácsaitokat, ötleteiteket.
Hát te aztán nem vagy semmi :) Komolyan irigylem azt a lányt, akibe majd egyszer beleszeretsz (és ismered is :P)
22/L
Sajnos még semmi.
De kitartóan várok.
Azt írják az egyik rajongói oldalon, hogy kb. 5-6 hónapot kell várni a válaszra.
"typically you can count around 5 or 6 months"
( [link]
Remélem még idén megérkezik és szép karácsonyom lesz! :)
(Elore is elnezest az ekezetek miatt.)
Erdeklodnek, hogy hogy all a dolog. Csak mert szemelyes tapasztalatom, hogy semmi sem lehetetlen - meg ilyen teren sem. Igy valoban erdekelne hogy sult el vegul. Kaptal visszajelzest?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!