Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok egy külföldi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy külföldi színésznőbe, milyen egyedi ajándékot küldjek neki?

Figyelt kérdés

Summer Glau-ról van szó. Eddig arra gondoltam, hogy természetesen írok egy szép levelet, összeállítok egy válogatás cd-t magyar és külföldi szerelmes dalokkal,küldök egy tollat a nevemmel ellátva (vannak ezek a névtollak),valamint egy képet magamról.

Szeret balettozni, több filmben, sorozatban is szerepel(t), valamint kipróbált egy-két harcművészetet - ennyit tudtam meg róla a neten. Aki olvas bulvármagazinokat és tud egy-két plusz infót,azt is megoszthatja: minek örülne legjobban.

Mi egyebet küldhetnék? Valami egyedit, kreatívat, maradandót, rám emlékeztetőt szeretnék. Várom tanácsaitokat, ötleteiteket.

2011. ápr. 26. 10:09
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Summer Glau nagyon jó csaj! Majd írd meg, ha kaptál valami választ!
2011. júl. 21. 11:19
 22/33 anonim válasza:
ja, majd írd meg, hogy mire jutottál... mindenesetre jól kitaláltad azt a csomagot:)
2011. júl. 21. 11:33
 23/33 anonim ***** válasza:

Hát te aztán nem vagy semmi :) Komolyan irigylem azt a lányt, akibe majd egyszer beleszeretsz (és ismered is :P)

22/L

2011. júl. 21. 12:34
 24/33 anonim ***** válasza:
Még semmi válaszreakció? nem történt semmi?
2011. aug. 4. 16:21
 25/33 A kérdező kommentje:

Sajnos még semmi.

De kitartóan várok.

2011. szept. 2. 00:52
 26/33 A kérdező kommentje:

Azt írják az egyik rajongói oldalon, hogy kb. 5-6 hónapot kell várni a válaszra.

"typically you can count around 5 or 6 months"

( [link]

Remélem még idén megérkezik és szép karácsonyom lesz! :)

2011. szept. 18. 20:43
 27/33 anonim válasza:
Na valami?
2011. okt. 29. 16:45
 28/33 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem érkezett semmi.
2011. nov. 3. 15:10
 29/33 anonim válasza:

(Elore is elnezest az ekezetek miatt.)

Erdeklodnek, hogy hogy all a dolog. Csak mert szemelyes tapasztalatom, hogy semmi sem lehetetlen - meg ilyen teren sem. Igy valoban erdekelne hogy sult el vegul. Kaptal visszajelzest?

2012. febr. 14. 17:11
 30/33 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mi történhetett, mert még mindig nem kaptam semmit. Nagyon szomorú vagyok :(((
2012. febr. 16. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!