Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiket láttál eddig meztelenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiket láttál eddig meztelenül vagy kiknek láttad a nemi szervét az ellenkező nemből?

Figyelt kérdés

Családtagokat ne írj.

Olyat írj hogy mikor, hány évesen láttad először élőben az ellenkező nemű(nem családtag) nemi szervét? Mi volt a szituáció? Ez a kérdés fiúknak és lánynak is szól!

Lányok! láttátok már vki merev péniszét úgy hogy az illetővel nem volt aktusod, de még csak hozzá se értél a szerszámhoz, mesélnél róla?

Kort és nemet írj.

20/f

2011. ápr. 25. 22:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen egy házibuliban, nekem, meg az egyik osztálytársnőmnek csak a fürdőszobában jutott alvóhely. Azt hitte,hogy alszok, és elment elvégezni a nagydolgát, én meg persze premier plán végignéztem. A másik meg még kiskoromban az egyik lány haverommal kommandósosat játszottunk, és bebujtunk valami kis szertár szerűségbe. Neki pisilni kellet (nem mehettünk ki, mert lelőnek :D) és kerestünk egy vödröt, és mindketten abba végeztük a dolgunkat.
2011. ápr. 25. 22:49
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét szomszéd szokott kukkolni amikor napozom.Direkt a kerítés mellett napoztam hogy lássam a farkukat.11-éves voltam akkor.

14L

2011. júl. 8. 02:00
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
szia! én 17 évesen elöször egy haver lányét, meg egy párszor a nudsrandon csajokét meg a páromét!
2011. dec. 18. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!