Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi a véleményetek az alábbi alakról? (kép lent)
Figyelt kérdés
Nagyon hasonló alakom van (szinte ugyanilyen, csak nagyobb mellekkel), és kíváncsi lennék, hogy mi a véleményetek, ez pont jó, vagy "husis"? Kellene fogynom?
21/L
2011. ápr. 25. 18:04
13/25 .Daniel. válasza:
Első mi van veled :D Tökéletes az alakod csajszi. A husis a legjobb:D
14/25 anonim válasza:
Szerintem nagyon szexy lehetsz! Nem te vagy husis, hanem a többiek vékonyak ;) Szívesen +ismerkednék veled!
15/25 anonim válasza:
nekem teccik főleg ha nagyobbak a melleid 22/F
16/25 anonim válasza:
Nekem be jönnél lenne kedved egy kis szexhez?
17/25 anonim válasza:
Nagyon jó!! Szép ez a hajszín nagyon :DDDDDDDDD nekem bejön :D nagyon is . 16/F
18/25 anonim válasza:
Egy ilyen nő nekem tökéletes lenne. Van benne valami bájosság.
19/25 anonim válasza:
Ez a csaj egyáltalán nem husis....
20/25 anonim válasza:
Számomra tökéletes lenne ! 24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!