Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Miért van az hogy kerülitek azt a lányt akinek tetszetek ha nektek nem jön be?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 15:18
1/6 anonim válasza:
Azért amiért a lányok is fordított esetben!
2/6 anonim válasza:
Kérdésben a válasz. Mert nekünk nem jön be.
3/6 anonim válasza:
A lányok sem szeretik senki szemébe mondani, hogy semmi esélye, és húzzon el. A fiúk ugyanilyenek. És mivel ez egy finom megoldás, ezért alkalmazza mindenki.
4/6 anonim válasza:
Fenéket. Ha tetszettem valakinek ugyanúgy elspanoltam vele, és kereken megmondtam, hogy ez nem lesz több. Csak akkor kezdem kerülni, ha nyomul és tapad. Amúgy nem.
22/l
5/6 anonim válasza:
15:39, akkor már csak a többi nőről kéne ugyanezt bebizonyítani.. egyébként meg újabb értelmetlen kérdés. "Ha nektek nem jön be"..
6/6 anonim válasza:
19:06
Van még egy pár, de sajna több olyat ismerek aki nem ilyen....
Amúgy ha valaki nem jön be, az annyi nálam, hogy nem tetszik, nem vonz, nincs fűszer. Ettől még kedvelhetem. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!