Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen metakommunkációból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen metakommunkációból veszed észre hogy bejösz egy lánynak/fiúnak?

Figyelt kérdés
Milyen jelekből?
2009. márc. 5. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
sokszor igazgatja a haját ha meglát téged..
2009. márc. 5. 21:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nos, én lány vagyok 16 éves és rám jellemző hogy amikor az illető ott van zavarba jövök néha elvörösödök,estelenek,zavartak a mozdulataim..szerintem ez könnyen megfigyelhető-bár megpróbálom palástolni.:) Persze mindenki másképp reagál,van aki mosolyog és szemez-ez relatíve egyértelmű,van aki teljesen közömbösen viselkedik...e cetera...És én észreveszem,ha feltűnően bámulnak,de még ha elkapom vki pillantását akkor szemmel tartom és ha többször odanéz,akkor levonom a következteseket.:]
2009. márc. 5. 21:09
 3/5 anonim ***** válasza:
81%

Szia!

Mindkét nemre jellemző, hogyha egy számára szimpatikus(ellenkező nemű illetővel) beszélget a pupillái kitágulnak. Ha igazán figyel rád mind a két cipője Rád "mutat". Nem teszi keresztbe a kezét, hanem esetleg felfele fordított kézzel mutogat-ez az őszínteség jele.-Természetesen ezek nemcsak a szerelemre vonatkoznak, hanem a szimpla érdeklődésre is.

Ha egy fiú a hüvelykujját belerakja az első (farmer)zsebébe akkor egy "keretete" alkot, és ezzel tereli a figyelmet a micsodája felé. Hát vannak még ilyen kis ínyencségek, ha gondolod keress rá a googln-n mint testbeszéd. Megdöbbentő dolgokat lehet tanulni!:)

-Tündérlány(17)-

2009. márc. 5. 21:30
 4/5 anonim ***** válasza:
19%
Letérdel elém és lehúzza a sliccemet.
2009. márc. 6. 09:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Amikor meglát, vagy megpróbál úgy tenni, mintha nem venne észre, és elkezd dumálni a legközelebb lévő ismerősével, vagy "olvadozik". Bámul, nem tudja levenni rólad a szemét, közben zavartan mosolyog, vagy röhögcsél.

Barátnői megbökdösik, rád mutatnak, hangosan többször hangoztatják ugyan azokat a mondatokat/szavakat, amiből tudhatja, hogy a közelben vagy.

Fiúk részéről... a haverjai alaposan megnéznek, miközbenn a fiú maga inkább másfelé nézeget. Egyébként mosolyog, próbál szemezni, ilyesmi. Úgyis észreveszed, mert van aki elég feltünően csinálja.( És itt nem a Jó a melled, kő kóla mondatra gondolok, amit a nagylaza rapperek használnak..:D)

2009. márc. 6. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!