Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mivel vagytok jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mivel vagytok jobban megelégedve magatokon, mell vagy fenék?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 10:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egyikkel sincs bajom. Melleim hál ég nem kicsik (bár vannak napok mikor rohadtul idegel, hogy végigmegyek az utcán és duda duda meg integetés az autókból plusz a bámulás, de igen, az én baromságom volt az a nyomi kivágott felső, de ez jött soron szekrényből...)

Fenék? Elég kerek, bár lehetne feszesebb, nyilván ez is az én saram, gyúrni kéne rá. :D

2011. ápr. 25. 12:08
 12/15 anonim ***** válasza:

inkább a popsimmal, a hapim is arra bukik, valószínűleg emiatt:)) de a cicieimmel sincs bajom:)

23N

2011. ápr. 25. 12:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Egyikkel sem nagyon, de ha mindenképpen választani kell akkor inkább fenék.
2011. ápr. 25. 12:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát, alapvetően én sem vagyok egyikkel sem, mert mint az első is írta, a mellem kicsi, a fenekem nagy nekem is. De a barátom szt mindkettő úgy jó, ahogy van, és 2 év után kezdem már elhinni neki:D Meg hát a funkcióját mindkettő betölti:P:D:D:D Szóval rosszabb napjaimon egyikkel sem, jobbokon mindkettővel.
2011. ápr. 25. 13:21
 15/15 cottoncutee ***** válasza:

én a mellemmel vagyok,bár lehetne kisebb :D

fenekemmel csöppet se..

15L

2011. ápr. 25. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!