Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja volt a fiúnak? Féltékeny lett? Nagyon fontos, sok választ!
Ma voltam discoban,és ott volt az a srác is,aki nagyon tetszik. Eddig mindig én mentem oda neki köszönni,most ő jött. Énis a barátaimmal voltam,őis,de ha elment mellettem,akkor mélyen a szemembe nézett,és mosolygott. Amikor a színpadnál táncoltam,akkor ő felült a lépcsőkhöz,és engem nézett,holott állítólag nem tetszem neki. (Barátnőmnek mondta.) Ránéztem,nem nézett el,kb. 2x-3x,és utána odajött egy srác. Vele elkezdtem táncolni,a srác közben vissza ment hátra a haverjaihoz. Mikor lementem a barátnőmmel,őis jött utánam,pont mögöttem. Elindultam,őis azonnal. Aztán a sráccal lent nagyon jól elvoltam,táncoltam,átkarolta a derekam,stb...,és utána smároltunk. Utána felmentünk,ahol a srác volt aki bejön,és leültünk a kanapéra. Ott is 3x smároltunk,fogtuk egymás kezét,stb...,és gondolom aki bejön gyerek,az látta,hiszen szemben volt velem,vagyis majdnem. Kicsit a haverjai takarták. Utána a srác akivel smároltam lement,utána vissza jött,megfogta a derekam,és megint lement. Énis lementem,ott eltáncolgattam osztálytársammal,őis megfogta a derekam,de nem vettem észre,hogy aki bejön fiú,leült mögém,én meg tök nyugodtan táncoltam. Aztán lementem,és ott ült,és nézett. Ránéztem,nem nézett el,ez ment párszor,táncoltam akkor is nézett,mikor fent voltam a lépcsőnél,akkor is,és lent hívtam táncolni. Ingatta a fejét,mondom oké... Aztán elment,nemis köszönt,pedig mellette voltam. Féltékeny lett,vagy mi baja lett?
16L / 18F
(Bocsi hogy hosszú,de csak így lehet érteni.)
minek smárolsz x sráccal mikor y jön be?
16 évesen lehetne ám több eszed.
Akkor oda kell menni hozzá neked, így csak egy kis had ne mondjam mi vagy:D (nem akarok az oldalon több szabályt szegni már így nem írtam le)
Te csak várod hogy a sült galamb a szádba repüljön de tenni nem akarsz semmiért semmit.Nagyon éretlen vagy.
20f
De eddig mindig én mentem oda,msnen is én írok rá,és a haverjaival van.
De féltékeny volt,vagy nem? :O
És tehetek én róla hogy szeretek csókolózni? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!