Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK SEGÍTETEK LÉCCI?
mert azt a nőt aki kezdeményez, vagy a pasi túl könnyen megkapja nem fogja úgy megbecsülni
most jönni fognak a válaszok, hogy de én igen, de ez pszichés dolog, amit ha nem is vesznek észre az emberek így van
áh, a csajoknál inkább az van, hogy az érdekli őket mennyire kellenek egy pasinak, mennyire hajlandó értük
ők az alapján becsülik meg
aki nem hajlandó annyira, hogy odamenjen, bókoljon, kezdeményezzen, azt sokra nem is kell becsülni :D annak nem kell eléggé a csaj
Biztos van olyan lány aki igen is ki várja hogy mit lép a srác.
De vannak olyan lányok akik nem várnak,hanem le csapnak!
De vannak akik várnak és ha semmi akkor inkább ö kezd.
Nálam is volt olyan,hogy haverokkal le mentünk egy helyre,és melletünk lévö asztalnál 3 lány volt,de az egyikel kicsit szemezgettem.
Aztán ugy gondoltam hogy ma nem csinálok semmit hanem a a haverokkal beszélgetünk,el vagyunk....
Utána a lány nem birt várni és oda jött!
Másnap este el köszöntünk egymástol azota nem láttam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!