Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerethet egy fiatal lanyt egy tole 20 evvel idosebb ferfi?
Nekem 22évesen volt egy 2évig tartó szerelmi kapcsolatom egy 42éves férfival. Imádtuk egymást, minden rendben volt, de végül Ő döntött úgy, hogy szerinte ez később nem lesz jó nekem; így békében szakítottunk. Nagyon fájt a szívünk..
Azt gondolom, így 14év elteltével, hogy sajnálom, hogy szétmentünk, én még mindig ugyanúgy szeretném..
Szerinted ez a válasz hasznos.
A válasz írója 40%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 15:38
Hallod k*rvára igazad van, röhögtem egészen 2 percig :D Párom apja is összeszedett egy 30 éves Tehenn disznót(kiejtés szerint írtam le). Az ipse 52, szerintem a szívinfarktus viszi majd el,ha Isten is úgy akarja. És még mondja nekem az állatja jópofán,hogy gyereket is akarnak és a saját kölykét együtt tolja majd az enyémmel. Addig ne álljon fél lábon,mert elrohad! 22L
12:42-nek
Sztem en nem irtam, hogy "NALA", hanem "TOLE". olvasd csak el megegyszer a kerdest! :o))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!