Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan oldal ahol pasikról mutatnak képet?
Figyelt kérdés
Mint például a tündérmackó csak ugye ott lányokról gyűjtenek képet. Olyan oldal van ahol csak fiúkról?2011. ápr. 24. 12:08
11/27 A kérdező kommentje:
Na akkor miért baj ha csajok is akarnak ilyesmit nézni csak férfiakkal?
2011. ápr. 24. 21:32
12/27 anonim válasza:
mert a csajok mások:P
Sokszor még élőbe is nehezen veszem rá a dologra..:D
Hameg pl iyleneket nézne, elintézné magát, akkor utána tuti egy hétig csomó van a f*rkamon..::S
azért mert egyszerűen nem kívánjátok annyira a szexet mint mi pasik :D
13/27 A kérdező kommentje:
Elég baj ha a barátnődet kielégítené az, hogy fiúkat nézeget. Szerintem ugyanúgy jogunk van megnézni a férfiakat mint nekik minket.
2011. ápr. 25. 17:51
14/27 anonim válasza:
senki nem mondta hogy nincsen :P
de hány éves vagy am? :D
15/27 A kérdező kommentje:
19
2011. ápr. 25. 20:57
16/27 anonim válasza:
és h-h nincsen pasid, hogy ilyen oldalakat kell nézned? :D
17/27 A kérdező kommentje:
Még nem találtam egyenlőre. Csak csak kiváncsi vagyok van-e nem nézegetni, maximum nevetni egy jót ha olyat mutatnak.
2011. ápr. 25. 22:51
18/27 anonim válasza:
ahhamm....persze persze..:D :P
tudod kinek meséld be...:P
NEmcsak nézegetés megy ott fogadjunk..:P
19/27 A kérdező kommentje:
Neked amúgy mi közöd hozzá?
2011. ápr. 27. 11:39
20/27 anonim válasza:
tudtam tudtam..::P
Nembaj, természetes dolog :p
privi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!