Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vette le a szemüvegét?
Figyelt kérdés
Az egyik nap lekerült egy srác, levette a szemüvegét, és jó hangosan rámköszönt. Minek vette le a szemüvegét mikor tűzött a nap?:O2011. ápr. 24. 11:57
1/13 anonim válasza:
xDDDDD te jól vagy? xD nincs jobb dolgod
képzeld tegnap apám elment a wc-re és nem hajtotta vissza a Wc-ülőkét xD vajon miért? KEllemes ünnepeket:)
2/13 anonim válasza:
fogalmam sincs :D
azért hogy belenézhess a szemébe?
3/13 anonim válasza:
Biztos homályosan szebbnek lát:)
4/13 anonim válasza:
"lekerült egy srác" - ezt nem értem, pedig nem vagy öreg :)
"Minek vette le a szemüvegét" - Jobb legyen a kontraszt :)
5/13 A kérdező kommentje:
:P Nincs jobb dolgom!:D
Tudom, hogy hülye kérdés, de ennyi hülye kérdés között elfér még egy!XD
Neked is kellemes ünnepeket!:)
2011. ápr. 24. 12:01
6/13 anonim válasza:
Nem tudta, hogy a szemüveg koszos, vagy tényleg olyan ronda vagy, amilyen... persze ez csak egy tipp.
7/13 anonim válasza:
De várj, sima szemüveg, vagy napszemüveg?
8/13 A kérdező kommentje:
Napszemcsi!:D
2011. ápr. 24. 12:02
9/13 anonim válasza:
Én is úgy gondoltam, akkor a kontraszt miatt :P
10/13 anonim válasza:
Tudni akarta, hogy tényleg ronda vagy-e, vagy csak a szemüveg miatt látszott úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!