Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti mit gondoltok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit gondoltok ha egy lánynak tetkója van? Bejön nektek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 09:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, csak azért telepingálva ne legyen.
2011. ápr. 23. 10:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem "börtöntetkóim" vannak. Gyerekkori baklövés volt, hogy egy barátommal magunkbavéstünk dolgokat tintával. Hát szépen megmaradt, bár az egyik marha jó lett, egy masni az ujjamon. A többit viszont szívem szerint drótkefével vakarnám le. Szerintem a szép tetkók már túl sokak egy lányon, mármint az olyanok, amik egyediek, különlegesek. Az ilyen icipici minta, derékon, lapockán, bokán, lábfejen pedig már túl hétköznapiak. Bár lehet, hogy ez csak nekem tűnik annak, mivel tetováló vagyok. És nincs tetoválásom mégsem, a "börtöntetkókon" kívül. És nem is lesz :) Felesleges.
2011. ápr. 23. 10:35
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bejön!

De nem a csípőn, meg az ilyen sablon helyeken. Ja és ne legyen nonfig! (Azon kívül bármi lehet: realisztikus, old school, akármi)

De az a legjobb, amikor mindkét karja tele van varrva! Esetleg még a hasa vagy a melle is tetovált! És persze a háta! Na az ilyen lányokért meg tudnék őrülni! (Persze ebben szerepe lehet, hogy az én mindkét karom is eléggé ki van varrva :D). De nekem ez mindig is egyfajta fétisem volt, a széttetovált nők mindig is nagyon bejöttek!

És még az idősebb lányokon/nőkön is baromi jól néz ki (gondolok a 30-40 éves korosztályra).

Csak sajnos nagyon kevés ilyet talál az ember! :( :D

Mellesleg a tetkó még időseken is tetszik. Legalább róluk tudom, hogy volt fiatalkoruk, nem csak dizsi-szoli-anyucipicifia program volt! :D

2011. ápr. 23. 11:06
 14/15 anonim ***** válasza:
amig esztétikus tetszik. amikor már nincs egy ép bőrfelület azazért tulzás. meg az olyanok tetszenek miknek van értelmük történetük jelentésük. az ilyen kis pillango a lapockán vagy ezek az agancsrencámok rondák...vagy csillagjegyet tetováltat az se tetszik. de ha valami képekben elmesélt történet vagy egy tényleg jo idézet nem valami elcsépelt dolog az tetszik. énis szeretnék valami idézetet de még nem találtam olyat amire azt mondom h na ez még nincs mindekin tetszik és ez tényleg én vagyok. 22/f
2011. ápr. 23. 11:44
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszenek a tetovált csajok. PErsze van egy határ ami fölött már nem tetszik, de az alatt nagyon szexi

21f

2011. ápr. 23. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!