Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit tennétek először, ha valami csoda folytán hirtelen lánnyá változnátok? Mire lennétek kíváncsiak?
Kort írjatok
:)))
Vennék egy vibrátort és meggyőződnék arról, hogy mennyivel intenzívebb a női orgazmus.
21F
Jajj én nem akarok lány lenni :S Beülnék egy sarokba és ott gubbasztanék amíg el nem múlik XD
17/F
En arra vagyok kivancsi, hogy a lanyok egymas kozott hogyan velekednek a ferfiakrol: hogyan beszelik ki oket, mit gondolnak roluk, mi alapjan tetszik, vagy nem tetszik nekik egy fiu es persze kivancsi vagyok, hogy a jo oreg peniszmeretrol mi a velemenyuk, illetve hogy mi az, amit az aktualis szerelmukrol/partnerukrol/futo kalandjukrol elmeselnek masoknak!
Szoval alapvetoen az erdekel, hogy mi jarhat a nok fejeben es milyen lehet nokent gondolkodni...:D
Ha a kaland utan visszavaltoznek fiuva es emlekeznek mindenre, ami nokent a fejemben jart, valoszinuleg oriasi helyzeti elonybe kerulnek csajozas teren a tobbi fiuval szemben!:D:D
Nekem teljesülne egy régi nagy vágyam, végre megtudhatnám miket cipelnek állandóan magukkal a nők a retikülben.
Egyszer láttam női táskát belülröl, annyi mindenféle volt benne, felét nem tudtam értelmezni mi a fenére való.
Azonnal elmennék egy nőgyógyászhoz és agyonvizsgáltatnám magam :D
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!