Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúkat zavarja az, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúkat zavarja az, ha egy lány úgymond ˝csajos módon˝ táplálkozik?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt azt,hogy müzlit,joghurtot eszik,de nem feltétlenül táplálkozásorientált.Vagy jobban szeretik azt,ha egy lány azért a pörköltet meg a pacalt is megeszi? :D
2011. ápr. 22. 12:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát az én párom állítása szerint többek közt azt szereti bennem a legjobban,hogy lehet velem rendesen enni. Mindketten szeretünk finomakat enni (nem vagyunk kövérek) és nem akadunk fent a kalóriákon.Persze a zöldségek,gyümölcsök,műzlik nálunk is befigyelnek,nem csak csupa egészségtelen dolog,de nem erre van kihegyezve az étkezés. Őt is örömmel tölti el,ha látja,hogy jóízűen eszem és nem csak turkálom a kaját,aztán meg 2 falat után otthagyom vagy (amit még nagyon után) ha ilyen miniatűr falatokkal eszik a lány. Szóval egy dolog a nőiesség,egy másik meg a természetes viselkedés,persze ez is neveltetés kérdése.
2011. ápr. 22. 14:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Lol. Nem chips meg almalé kell ide, hanem hús!

Addig talán nem zavarna amíg elő nem jönne nekem azzal, hogy mikor, mit és mennyit kellene egyek.

2011. ápr. 22. 16:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha jársz valakivel az a Párkapcsolatok alcsoportba tartozik, de ki hogy látja :P
2011. ápr. 22. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!