Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy nézek ki? (Kérdésed túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nézek ki? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 22. 10:08
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

hát én tuti nem irigylem, hogy te hogy fogsz szenvedni ilyen csípővel egy gyerek megszülésével XD

ahogy nézem a ruhádból ez nemsokára aktuális lesz amúgy :D

2011. ápr. 22. 13:14
 22/34 anonim ***** válasza:
te raktad fel ezt a kérdést, te kérdezted a véleményünket.ha vlki megirja h pipaszár lábad van, meg vékony csipőd akkor ez bánt??nah látod innen láccik hogy nem a véleményekre vagy kiváncsi, hanem azt akartad hallani h te milyen jó csaj vagy.nekem is eléggé vékony lábaim vannak, de legalább nem mutogatom őket.és nem irok ki olyat h tudom h jól nézek ki.elég öntelt vagy, és szerintem sem vagy egy annyira jó csaj mnit amilyennek tartod magad.18L.
2011. ápr. 22. 13:20
 23/34 anonim ***** válasza:

Az alakod csinos, főleg mellben, de miért vettél egy számmal kisebb ruhát? Látszik a gomboknál,hogy alig ér össze. És amin változtass az a hajad, mert felül túl dús, és nagyon nagy lesz tőle a fejed, nem előnyös. Az arcod még egy kicsit kislányos, de fiatal vagy, ez nem baj.

20/L

2011. ápr. 22. 13:33
 24/34 anonim ***** válasza:
azért vett egy számmal kisebb ruhát hogy jó szűk lgyen rá ezáltal összeszoritja a mellét és nagyobb néz ki meg rásimúl, és azt hiszi h mi hülyék vagyunk és nem látjuk h miért feszes rá.jou legyen feszes a ruha, de ne legyen kicsi.
2011. ápr. 22. 13:42
 25/34 anonim ***** válasza:

Az alakod nem rossz, viszont túl vékony vagy, és a melled is kicsi, illetve még kislányos a testalkatod, viszont majd 20+ nagyon jó alakod lesz:)

Arcra meg nem vagy valami szép, és hagy ezt a r*bancos beállást...

2011. ápr. 22. 14:56
 26/34 anonim ***** válasza:
Hát nekem nem nagyon jössz be :( De ha felszednél pár kilót, csináltatnál egy előnyösebb frizurát és feltennél egy előnyös sminket, jó csaj lehetnél!
2011. ápr. 22. 16:21
 27/34 A kérdező kommentje:
látam ennél sokkal rondább és szálkább alakot itt a gy-k.hu-n és arra mind azt irták hogy szép....pedig sokkal rondább volt az enyémnél meg gebéb is...ha kell linkelem..
2011. ápr. 22. 17:00
 28/34 anonim ***** válasza:
Attól h az a divat, még nem az a szép. Amúgy nem kell megsértődni, te kérted a véleményünket, én csak őszintén válaszoltam, és még tippeket is adtam :P
2011. ápr. 22. 17:13
 29/34 anonim ***** válasza:

Arc : átlag

Haj : borzasztó előnytelen

Alak : nincs nagyon

Mellek : Szép

Lábak : formátlanok

Beállás : uhh...

Az arcod egy jó sminkkel igen csak szép lenne,és én a helyedben egy éjjeli fogszabályzóra sem sajnálnám a pénzt.A hajaddal is kezdhetnél valamit,az is nagyon feldobná a megjelenésed.Kezdj el sportolni,vagy ha már sportolsz,csinálhatod keményebben is,hogy jobban kiformásodj,de mellette egyél jó sokat is,nehogy úgy lefogyj mint egy gyufaszál.Ezeket a beállásokat mellőzd,elég gáz... És ne mutogasd magad az interneten,mert viccen kívül,szépen felpakolnak a pedofil,és egyéb gyönyörű oldalakra,akár az adataiddal együtt,mert,hogy simán le tudják nyomozni a nevedet és mindent.

Hát úgy ennyi volna. (:

13/L

2011. ápr. 22. 19:32
 30/34 anonim ***** válasza:

Azért félelmetes, hogy oltogatják szegény lányt, pedig hidd el nincs rossz alakod :P Fogadok pacsiznának a fenekedre akik itt fújjognak. Persze egy kis sport sosem árt. Hajhoz nem értek, de szerintem nem rossz ez így.... még is milyennek kéne lennie?

17/f

2011. ápr. 22. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!