Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed a Durex vibrációs gyűrűről?
Mi használtuk, amíg le nem merült az elem, de nem sok pluszt adott, én elélvezni nem tudtam tőle, a barátomat pedig szorította, így mindig le kellett venni egy idő után. Nem vennék még egyszer.
20/L
Én vettem! Semmi extra nincs benne. Legalábbis én nem éreztem semmit :S És még mindig megvan, az elem sem merült még le...
Gondolod h milyen jó volt :)...
Mi most akarjuk kipróbálni.
"biztonságos és higiénikus, hiszen beépített elemmel működik és használat után eldobható." ezt értsd úgy, hogy egyszer-kétszer használod, utána dobhatod el?! Nem lehet elemet cserélni benne? Ez is a "tervezett elavulás" elve szerint van tervezve?
Na, kipróbáltuk. Az az igazság, hogy rájöttem, sokaknak mi a baja vele: Ettől várják a megváltást. Vagyis erre alapozzák a nemi aktust. Mi is az elején egyből felraktuk, hogy hát ha jó, akkor legyen jó, persze csak röhögés lett a vége, mert csiklott, meg zsibbasztott, meg minden. Kikapcsoltuk, picit "elfelejtettük", -habár igyekeztem a textúráját használni ingerlésre- majd mikor úgy éreztük, akkor újra elővettük. Persze ekkor a barátnőm már jó nedvben állott (azzal is vigyázni kell, hogy ha túl "locsogós" már a punci, akkor könnyen el tud fordulni a helyéről a gyűrű, ami nem jó). Tehát újraindult a dolog, ekkor már teljesen más volt! Sokkal jobb. Vigyázni kell, hogy oda kell nyomni picit, de ha nagyon odanyomod, az sem jó... valahogy "körbe kell venni a testeinkkel" a műszert. Nekem jó volt, mert kevesebb dolgom volt, de amúgy semmi. A barátnőm el volt viszont ájulva tőle.
Egyszer utána akartuk még használni, de megnyúlt a gyűrű gumis része, s mind fordult el, ekkor már nem volt valamiért olyan jó. Azóta nem használtuk. Asszem, már áram sincs sok benne.
Ennyit a tapasztaltból. Remélem, hasznos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!