Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi, aki nem "zsigerből utálja" a nőket?
Azt látom, hogy majdnem minden pasinak baja van exével, vagy a jelenlegi párjával.
Tudom, hogy minden pasi tökéletes és "minden nő tökéletlen"... (a pasik szerint!)
(kivéve amikor szerelmesek, akkor az az egy nő a tökély)
Úgy látom nincs.
De azt bírom, hogy mikor felrak valaki egy ellenkérdést, akkor megkapja, hogy hagyja már abba. Pedig általában nem ugyanaz az ember teszi fel az ellenkérdést, ami itt a név miatt elég egyértelműen látszik is.
sztem mindkét kérdés feltevője egy gykér csak én nemvetteem magamra az első kérdést.
21/f
am meg ott a féfigyülölő válazokból is látszozz h nahyon gyerekesek. épp írta ott vki h azért gyűlöli a férfiakat mert vannak férfiak akik utálják a nőket.
az ilyen emberekből lesznek olyan szülők akik a gyerekekükön fogják levezetni a feszültségekiket
kérdező most nagyon haragszik a pasikra, ezért gondolja, hogy mind szemét.
Férfiból is ugyan úgy van rendes és szemét mint ahogy nőből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!