Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális, vagy mitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális, vagy mitől lehetséges?

Figyelt kérdés

Szia, köszönöm, hogy segítesz.

Szóval, van egy lány akivel éppen alakulóban van valami, de olyan szinten hiányzik, hogy elképesztően, de tudom azért, mert nagyon szeretem, nem ez a baj. A baj az, hogy még nem biztos, hogy lesz belőle bármi is mégis azon gondolkodom folyton, hogy mi lesz akkor ha vége lesz, hisz egyszer minden véget ér. Nem értem, hogy ez mi lehet, még velem sincs de már attól félek, hogy elveszítem.

Miért lehet ez?

2011. ápr. 21. 20:04
 1/4 Klüti válasza:
Hű, te tényleg nagyon szeretheted ezt a lányt, ez aranyos. :) Viszont ne ragaszkodj hozzá görcsösen, mert mi, lányok (vagy legalábbis én :D) nem igazán szeretjük, ha a fiú túlságosan ránk van akaszkodva. Hagyd, hogy alakuljon tovább a dolog, sok sikert kívánok. :) Kicsit később meg is írhatnád, hogy végül mi történt. :D
2011. ápr. 21. 20:23
 2/4 maziii válasza:

Szerintem ne azon rágd magad, mi lesz majd...

ááá

Örülj annak, ami most van , majd alakul az tovább...

2011. ápr. 21. 20:25
 3/4 SSmile ***** válasza:
ÓÓóóó ilyen velem is van/ volt már :)) ez tényleg nagy szerelem :) tudom nyomasztó ez az érzés..de ha összejöttök, és olyan a másik fél és komoly lesz, nagyon jó lesz! És ne aggódj, hogy mi van ha vége van...akkor annak úgy kell lennie! :) Tényleg ne akazkodj rá túlságosan, most fő a türelem, légy aranyos kedves, megértő :) és minden jó lesz!
2011. ápr. 21. 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Az én sztorimban meg én vagyok a lány, és én félek nagyon, hogy egyszer vége lesz - pedig még el se kezdtük, majd csak fogjuk. És így nehezebb is belevágni, "hisz egyszer minden véget ér". Megértelek nyuszó. Szar érzés ez, én igazából nem tudok mit kezdeni vele.

L19

2011. ápr. 21. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!