Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gáz a fecske? Mi nem tetszik benne a csajoknak?
Írjátok le légyszíves,miért nem jó a fecske.Mi az ami nem jó benne.
Boxer majdnem mindn testen előnyös. Igazából univerzális.
És akinek mondjuk jól áll a fecske? Biztos van ilyen is.
A fecske többet sejtet,mutat.Ezt nem szeretik a nők?
21:27
Miért szereted rajta a fecskét?
Szerintem nem kimondottan gáz, de számomra kicsit fura egy ilyen darabot a barátomon látni, talán azért, mert túl sokat mutat. Szerintem ez lehet, amiért nekünk lányoknak nem tetszik.
Persze, ha a barátom azt mondaná, hogy ezt szereti, mert ebben érzi magát kényelmesen akkor nyugodtan hordjon ilyet. Ő sem szól nekem, hogy milyen alsóneműt vegyek fel. Éppen ezért nem is teszem neki szóvá sosem.
Meg amúgy is a fecskét nevezhetjük retro viseletnek is:) Végül is manapság minden divat és nincs törvényileg lefektetve mit szabad és mit nem felvenni.
21:02-es vagyok.
Én úgy gondolom, hogy nem kellene azzal foglalkoznia senkinek, hogy mi a "divat", elvégre nem fehérneműben mászkálunk az utcán, hogy mindenki lássa. Jobb esetben csak a párunk és családunk látja, nekik pedig teljesen mindegy kellene, hogy legyen, mert nem azért szeretnek, mert fecske/boxer/tanga van rajtad. Ha valakinek nem kényelmes a fecske, mert pl. begyűrődik a combjánál és nem jó, akkor ne hordja. Ha pl. valakinek nem kényelmes a feszülős boxer, mert beizzad, akkor ne hordja. Ha a laza boxert nem szereti, mert nem tart semmit, így értelme sincs, akkor ne azt hordja.
Szerintem egyértelműen a boxer a nyerő.
Fecske inkább csak nyáron, ha nagyon meleg van.
Nemrég regisztráltam be a Vaterára, ott láttam meg ezt:
Az eladónak van több fajta is. Gondolkozom, hogy veszek belőle. Szerintetek jól néz ki?
jó ez a boxeralsó, tetszik a piros.:-)
szerintem is inkább boxer. amikor megismertem a párom csak azért hordott fecskét, mert jobban tart, de nekem nem nagyon jött, valóban nagypapis vagy kisfiús. ezek a kockás, csíkos dolgok nem jönnek be.
ja és már feszülős boxert hord, mert az is tart csak jó minőségűt kell venni.
Úgy néz ki csak kevesen díjazzák a fecskét.
Kijelenthetjük,hogy csak divatról van szó????
A divat nem arról szól,hogy valami jó-e vagy sem.
Hogy ennyire ne szeressék a lányok.
Azt hitem jó ami mutat valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!