Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem ciki, hogy 18...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem ciki, hogy 18 éves létemre 14-nek néznek? :s

Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 13:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem, csak akkor gáz mikor alkoholt kérnél egy étteremben.
2011. ápr. 21. 13:40
 2/18 anonim ***** válasza:
Téged zavar?
2011. ápr. 21. 13:40
 3/18 A kérdező kommentje:
egy picit mert mindig magyarázkodnom kell...és ami a vicc hogy csak személyi felmutatással hiszik el...-.-"
2011. ápr. 21. 13:41
 4/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ciki, 10 év múlva örülni fogsz neki, ha még mindig csak 20-22 évesnek néznek majd:D

A nővérem most volt megújítatni a személyi igazolványát, mert lejárt neki és kérdezte tőle a nő, hogy "ugye, ez lesz az első személyid?" Ergo, 14 évesnek nézték, egyébként 20 éves:D

15/L

2011. ápr. 21. 13:43
 5/18 A kérdező kommentje:
hát igen :D de ez csak 10 múlva lesz hasznos most ..:s nem annyira veszem észre a hasznát
2011. ápr. 21. 13:44
 6/18 anonim ***** válasza:
én fél év múlva leszek 18:D de engem is 14nek néztek múltkor,mivel nem vagyok se túl magas(165) és kicsit vékonyabb testalkatú vagyok,ja meg az arcom miatt is..főleg mivel nem használok vakolatot csak szempilla spirált:D
2011. ápr. 21. 13:49
 7/18 anonim ***** válasza:

múltkor anyukám beszélgetett vmi ismerősével, és én meg pont akkor mentek oda. Meg volt csinálva a hajam, de mondtam anyumnak, hogy a sminket lemostam már, mert pár órával korábban volt a tablófotózás középsuliban és nem tudom sokáig elviselni a sminket:) Erre az ismerőse kérdi, hogy most 8.-os ugye? Mondjuk, hogy hát nem, most vagyok végzős:P

de amúgy szerintem nem nézek ki 14 évesnek, lehet, hogy 18-nak se, mert nem sminkelem magam, de ez akkor is előny lesz nekem.

2011. ápr. 21. 13:49
 8/18 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki. Ebben a korban, amikor a párkapcsolat kialakítása miatt mindenki szeretne idősebbnek látszani, lehet, hogy kellemetlennek érzed. De pár év múlva élvezni fogod. Engem is mindig fiatalabbnak néznek :)
2011. ápr. 21. 13:50
 9/18 A kérdező kommentje:
dettó :P mármint in is picurka vagyok és én se vakszolom magam agyon csak egyszerű sminket
2011. ápr. 21. 13:50
 10/18 anonim ***** válasza:

Én közel 30 vagyok és engem is 14-16 évesnek néznek. Engem nagyon zavar. Nem vagyok magas és sovány testalkatom van. (genetikailag) Nem festem magam, átlagosan öltözködöm. Párkapcsolat szempontjából is hátrányosnak találom, hiszen a favorit korosztályom gyereknek néz. :(

Na igen, itt szokott jönni, hogy milyen jó lesz majd, ha 40 évesen is csak 30-nak fogok kinézni. Háát, majd meglátjuk.

2011. ápr. 21. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!