Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem ciki, hogy 18 éves létemre 14-nek néznek? :s
Szerintem nem ciki, 10 év múlva örülni fogsz neki, ha még mindig csak 20-22 évesnek néznek majd:D
A nővérem most volt megújítatni a személyi igazolványát, mert lejárt neki és kérdezte tőle a nő, hogy "ugye, ez lesz az első személyid?" Ergo, 14 évesnek nézték, egyébként 20 éves:D
15/L
múltkor anyukám beszélgetett vmi ismerősével, és én meg pont akkor mentek oda. Meg volt csinálva a hajam, de mondtam anyumnak, hogy a sminket lemostam már, mert pár órával korábban volt a tablófotózás középsuliban és nem tudom sokáig elviselni a sminket:) Erre az ismerőse kérdi, hogy most 8.-os ugye? Mondjuk, hogy hát nem, most vagyok végzős:P
de amúgy szerintem nem nézek ki 14 évesnek, lehet, hogy 18-nak se, mert nem sminkelem magam, de ez akkor is előny lesz nekem.
Én közel 30 vagyok és engem is 14-16 évesnek néznek. Engem nagyon zavar. Nem vagyok magas és sovány testalkatom van. (genetikailag) Nem festem magam, átlagosan öltözködöm. Párkapcsolat szempontjából is hátrányosnak találom, hiszen a favorit korosztályom gyereknek néz. :(
Na igen, itt szokott jönni, hogy milyen jó lesz majd, ha 40 évesen is csak 30-nak fogok kinézni. Háát, majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!