Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 21 éves srácnak 14cm mereven a pénisze az kicsi nagyon?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 13:15
11/22 anonim válasza:
Akkor mindenki akinek kicsi dugjon tescót?
12/22 Fecc válasza:
Nemmm,az inkább menjen el a Tescoba..=)
13/22 anonim válasza:
Elvileg nem,,.. Ne is akarj nagyobbat, vagy orvosi úton b'szkódni vele, mert érelmetlen.. A nők hüvelye átlag 15 cm körül van.. SZóval egy 20 cm-es bré is kilógna, úgyhogy nemsok értelme van.. A lényeg, hogy tudd használni. 17,5cm
15/F <- Szerencsés vagyok, de lehet h 21 évesen nem leszek jobb az ágyban mint te ;)
14/22 anonim válasza:
a tescot poénnak szántam, elnézést ha valakit megbántottam vele
az számit hogy hogy használod, nem a méret
16/22 anonim válasza:
ugyis van enyém is kb ennyi...
eddig még senki se panaszkodott :P ;)
17/22 anonim válasza:
olyan buták vagytok ti fiúk, hogy az egészen félelmetes :) én magam nevébe mondhatom, hogy tényleg nem a méret a lényeg!! és a kérdésedre a válasz amúgy is az lenne, hogy NEM! :)
19/22 anonim válasza:
Nem a méret a lényeg, hanem a kérdésre a válasz!
:D
A Tescós dolgot értettük!
Nem kicsi az olyan nagyon, ne búsúlj!
20/22 anonim válasza:
a nők hüvelye max 8-10 cm, nem 15:D tesó forgasd még kicsit a biosz könyvet:D egyébként nem kicsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!