Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám leállítani?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy csaj a suliban aki rendre bunkó velem. Egy ideig nem volt semmi, de mostanában egyre tahóbb beszólásai vannak, és kezdem unni. Eddig tűrtem, de most már elég volt. Nem tudom mi baja lehet, mert nem mondtam neki semmit, de nem is érdekel!
A kérdésem az, hogy egy ronda (elég csúnya) lányt milyen beszólás érintene mélyen ? Nem baj, ha megsértődik, visszakapja a bunkóságokat.
Egyébként erre gondoltam már: " Állj már le, ne bunkóskodj, ha ilyen k@rva ronda lennék, mint te , akkor nem itt bunkóskodnék, hanem inkább elásnám magam élve, te..." :D de azért ez lehet, hogy erős lenne kezdésnek.
2011. ápr. 21. 12:17
11/11 anonim válasza:
Ha megint beszól valamit, menj oda smárold le és hagyd ott. Biztos szóhoz sem fog jutni. és ha szerencséd van abbahagyja a beszólogatást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!