Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen leszolitásokat ajánlotok amire a csaj nem mondja azt hogy "bocsi mennem kell"?
Egy humoros van, ami után még csajnak nem volt kedve lelépni (nálam) :P
-Szia, megmondanád mennyi az idő?
-Persze, xx:xx
-öö várj egy percet, látod ott azt az embert?
-igen, ki az?
-hát.. nem tudom, de kellett valami hogy beszélgetést tudjak kezdeményezni
(ilyenkor kezdett el nevetni, oldott a hangulat is, mondjuk ez csajfüggő, meg attól függ mennyire jössz be neki)
Ezt követően elhívtan sétálni, és volt egy kellemes délutánunk. A csajok szeretik a humoros fellépést, legyél határozott, magabiztos, lehetőleg tudd is mit akarsz mondani, ne csak nyögdécselj. :P
17/F
Szia, ez az eset velem történt meg...
Sétáltam a városban és odajött hozzám egy srác. Megkérdezte hogy nincs e nálam véletlen mustár..., hát mondom azt pont nincs(és ezen mosolyogtam, és mivel rendes lány vagyok) megmutattam neki h merre van a legközelebbi bolt. De mondta h nem ide valósi, és nem e elkísérném, és én elkísértem:D Aztán persze kiderült hogy nem is kellett neki mustár, csak le akart vhogy szólítani. Én szeretem ha vki ilyen frappáns, és vicces dologgal elő tud állni.:)
16/L
Kapásból úgy menj oda hogy:
"hello. NE MENJ EL!!!"
akkor nem fogja ezt válaszolni:D
ez az utolso komoly. xD
de a mustáros és az idős amikor megmondta jo ötlet. Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!