Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 vagyok. Tudom, hogy a lábaim hülyén állnak, de ez van, különben kemények. Minden nap szoktam tornázni.
A fejemet azért nem fényképeztem le, mert nem akarom, hogy tudják ki vagyok... Egyébként nem vagyok csúnya (mások szerint).
Kedves utolsó válaszoló:
170 cm vagyok és 56-57 kiló. Mások soha nem mondták, hogy kövér vagyok inkább azt, hogy vékony.
De elkezdtem már fogyókúrázni.
Nehogy emiatt elkezdj már koplalni. Kérdezd meg bármelyik intelligens ismerősödet, ne a kemény 44%(lol)-os trolkodó retardáltakra hallgass, akik valószínű még életükben nem láttak női testet fehérneműben.. gyk-n nagyon sok a kritikán aluli szintű intelligenciával rendelkező egyén, kb kezdettől fogva tapasztaltam ezt.
(jó, én se vagyok sok, de annak megvan az az oka, hogy egyeseknél túl szókimondó és néha köcsög vagyok :D)
és nézd már meg az írását, szerinted ez egy okos művelt ember? f.szt, az ilyeneket szard le, ez az egyik legjobb jótanács, ha ezen a fórumon kérdezel. ha anorexiás leszel, azzal csak magadnak, és másoknak ártasz.
és qrvára nincs semmi gond a súlyoddal 170cm-nél.
aztán megnézném hogy a kedves trollkodó kolléga hogy néz ki ;D
Köszi utolsó
Nem miatta kezdek el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!