Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, voltatok már szerelmesek csúnya vagy legalábbis nem olyan szép fiúba?
Elsősorban jó csajok válaszoljanak ha lehet. :D
Tehát mondjuk helyes fiú, nem is annyira csúnya, de nem is egy alfahím.
Nem tudom, hogy szerinted jó csaj vagyok e, de a lényeg az, hogy mások annak tartanak, és én sem dobnám ki magam az ablakon. :D
Szóval igen. Totál bele voltam habarodva egy csúnya férfiba. Ez kb. 5 évvel ezelőtt történt. Mindenki idiótának nézett, még anyu is elszörnyedt, mikor megmutattam neki.
Igazából én a mai napig "szépnek" látom őt, és nem tudom, hogy mi vele a baj. Nem szép, nem jóképű, de azét nem szörnyű. Ennek ellenére mindenki szörnyűnek találta. :)
24/n
Meg soha nem volt szep baratom mindig olyan fiukkal jartam akikre a baratnoim azt mondatk, hogy rusnyak
31 L
Naná, egy párkapcsolat szempontjából nem a külső a lényeg.
Neked viszont igen - hiszen - bár magad csúnyácska vagy - azt elvárod, hogy "jó csajok" válaszoljanak. Az ilyen felületes pasikat igyekszem messze elkerülni.
Szóval: csúnyasággal nincs gond, a hozzáállásoddal igen.
En nem vagyok az a sexy, de egesz szep arcom van. :)
Na a lenyeg haogy az elozo szerelmem kb. ugy nezett ki mint egy gyerek Hugo Weaving.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!