Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, voltatok már szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, voltatok már szerelmesek csúnya vagy legalábbis nem olyan szép fiúba?

Figyelt kérdés

Elsősorban jó csajok válaszoljanak ha lehet. :D

Tehát mondjuk helyes fiú, nem is annyira csúnya, de nem is egy alfahím.

2011. ápr. 19. 18:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy szerinted jó csaj vagyok e, de a lényeg az, hogy mások annak tartanak, és én sem dobnám ki magam az ablakon. :D

Szóval igen. Totál bele voltam habarodva egy csúnya férfiba. Ez kb. 5 évvel ezelőtt történt. Mindenki idiótának nézett, még anyu is elszörnyedt, mikor megmutattam neki.

Igazából én a mai napig "szépnek" látom őt, és nem tudom, hogy mi vele a baj. Nem szép, nem jóképű, de azét nem szörnyű. Ennek ellenére mindenki szörnyűnek találta. :)

24/n

2011. nov. 17. 12:36
 12/19 anonim ***** válasza:

Meg soha nem volt szep baratom mindig olyan fiukkal jartam akikre a baratnoim azt mondatk, hogy rusnyak

31 L

2011. nov. 17. 12:43
 13/19 anonim ***** válasza:
55%
Azt birom a legjobban mikor a ronda nők qrva jó nőknek tartják magukat és másokat fikáznak...
2011. nov. 17. 13:56
 14/19 LadyLee ***** válasza:

Naná, egy párkapcsolat szempontjából nem a külső a lényeg.

Neked viszont igen - hiszen - bár magad csúnyácska vagy - azt elvárod, hogy "jó csajok" válaszoljanak. Az ilyen felületes pasikat igyekszem messze elkerülni.

Szóval: csúnyasággal nincs gond, a hozzáállásoddal igen.

2011. nov. 17. 14:01
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem is volt :) Szuper kisugárzása volt ami nekem a legfontosabb így egyből beleestem pedig egyáltalán nem nézett ki jól(mások szerint) nekem ő nézett ki a legjobban!
2011. nov. 17. 14:20
 16/19 anonim ***** válasza:
en a 31 L nem mondhatom csunyanak magam amsok is megerisotik ezt a tenyt lanyok es fiuk is egyaratnt de ha nem talalom vonzonak az ileto fiut akkor hiaba van szep belsoje ha nem tudok vele csokolozni, kell valami szikra tamadjon
2011. nov. 17. 15:59
 17/19 anonim ***** válasza:

En nem vagyok az a sexy, de egesz szep arcom van. :)

Na a lenyeg haogy az elozo szerelmem kb. ugy nezett ki mint egy gyerek Hugo Weaving.

2012. okt. 12. 20:09
 18/19 anonim ***** válasza:
Azt hiszem én voltam. Bár nekem akkor sem tűnt csúnyának( de nem is estem bele első látásra) mégis csodálkoztak hogy mit kerestem mellette. Elkezdtünk beszélgetni és szép lassan beleszerettem. Persze utána már a leghelyesebb pasinak láttam és mindenkinél szebb volt. Azóta ő szakított velem, és néha azon tűnődöm mit szerettem meg én benne, mivel csavarta el ennyire a fejem...de sajnos még most is szeretem bár nem érdemli meg...
2013. febr. 5. 23:19
 19/19 anonim válasza:
mindenki azt mondta hogy úgy néz ki mint egy vízihulla. Én meg fülig szerelmes voltam belé. Nagyon sablon de nem csak a külső számít, hanem a kisugárzás is. Persze ne legyen zsíros a bőre, ápolatlan stb.. ui. nemvagyokjócsaj
2013. nov. 27. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!