Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akarhat az osztálytársnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat az osztálytársnőm?

Figyelt kérdés
Mellette ülök, és állandóan simogatja a combom, puszilgat, ha állok, akkor fogdossa a hátsóm. A múltkor nem figyeltem, és elkezdte harapdálni a fülcimpám, nyalni a nyakam. Persze hogy én is ugyanígy (puszi, simogatás) viszonoztam ezt. Szexuálisan akar tőlem valamit? A csajnak van pasija.
2011. ápr. 19. 15:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Akkor holnap egy coton mindenképp legyen nálad, és vedd fel vele a kapcsolatot MOST! hogy holnapra már bebiztosítsd magad. Megbeszéltek egy időpontot aztán mehet aminek mennie kell;) ha meg elkezdi, hogy : " nem akarom.." akkor meg miért mondtad? vagy csak a szád jár?:P és kész.. ;)na jó szórakozást..
2011. ápr. 19. 16:24
 12/27 A kérdező kommentje:
köszi, jó ötletet adtál. megbeszéltük a dolgokat, holnap a nagy nap. :)
2011. ápr. 19. 16:54
 13/27 anonim ***** válasza:
Majd mesélj, hogy mi volt. :)
2011. ápr. 19. 18:02
 14/27 A kérdező kommentje:

oké, elmondok mindent. :)

már nagyon izgulok. :P

2011. ápr. 20. 06:39
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
na?:D
2011. ápr. 20. 17:29
 16/27 A kérdező kommentje:

Szóval bementem reggel a suliba, rögtön csók, simogatás! :)

Megkérdeztem tőle hogy akkor áll-e még a dolog amit megbeszéltünk. Ő azt mondta hogy igen, és a második óra utáni 20 perces szünetben az infoterembe mentünk. :D:D

Becsuktuk az ajtót, és elkezdtünk smárolni. Levetkőztettük egymást, és elkezdett kielégíteni orálisan. :) Isteni volt, nem tudom nektek elmondani, ezt érezni kell. :D :):) Végül a szájába élveztem. :P:)

Azután én vettem le róla a tangabugyit, és kinyaltam. :):D:D Azt mondta hogy szakít a pasijával, és akkor velem, fog járni. :)

EZ VELEM TÖRTÉNIIIK? :O:O :D

csodálatos napom volt, még most sem ébredek fel. :)

2011. ápr. 20. 21:01
 17/27 anonim ***** válasza:
Zsír. (ha igaz)
2011. ápr. 20. 21:30
 18/27 A kérdező kommentje:

igaz, légy nyugodt :)

amúgy az infotanártól kértem el a kulcsot azzal az ürüggyel, hogy valószínűleg ott hagytam el a telefonom. :D:D

2011. ápr. 20. 21:34
 19/27 anonim ***** válasza:
Én nyugodt vagyok barátom : )
2011. ápr. 20. 21:40
 20/27 anonim ***** válasza:
sandít de én elhiszem nehogy az legyen hogy az irígység beszél belőlem, de azért ezek a tangabugyis részletes leírások na... :D szóval érted: ) de örülök hogy szép napod volt.
2011. ápr. 21. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!