Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 1 hónapja elutasitott, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hónapja elutasitott, és most kapcsolata lett. Szabad ilyen utolsó vallomásos levelet irnom?

Figyelt kérdés

1 hónapja elutasitott, és most kapcsolata lett. Szeretnék egy utolsó levelet irni neki, amiben sok boldogságot kivánok neki, és hogy örültem hogy megismertem.

Megtehetem? Milyen érzés lehet neki?

2011. ápr. 19. 11:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
de felfogom, csak gondoltam pontositok :P
2011. ápr. 19. 13:49
 12/13 anonim ***** válasza:
barátilag minek? minél előbb megtanulod annál kevesebbszer fogsz emiatt égni: ha nem kellesz valahol akkor el kell menni felemelt fejjel! ha neki az kell, legyen. mindenkinek a legnagyobb ellensége saját maga...
2011. ápr. 19. 16:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Akkor főleg ne kelts szánalmat, csak hogy felvághass a nemeslelkűségeddel.
2011. ápr. 19. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!