Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ekkora barom? Miért nem kell senki?
Teljesen egyertelmu jeleket kuldenek felem a lanyok, amit eszre is veszek, de nekem egyszeruen nem kell senki es nem tudok a miertre valalszolni, pedig nincs baj a kinezetukkel.
Elnezegetem oket, ahogy csinaljak, de nem erzek semmit belul, se kivul.
Pl. ulok a metron, velem szembe egy csaj nagyon szep volt, a szaja leginkabb, majd amikor neztem, belenezett szemembe es korbenyalta az ajkait, kozben meg hunyoritott kicsit, majd mosolygott, de en csak lestem. :|
masik.
vonaton ulok. felszallt valahol egy csaj, jon...leul oda kicsit odebb mar akkor is nezett, majd mielott szallt le, kepes volt felemelni a segget es fel szemmel kinezett szek hattamlaja mogul, egyenesen a szemembe, mert nemtom miert.
akkor olyan is volt, hogy ulok egy parkban, a padon, 2 bebi odaulnek mellem, egyik egyik, masik masik oldalamra, es "rajtam" keresztul beszelgettek, arrol hogy ki hogy szakitott a pasijaval miert, en persze egy mukkot nem szoltam :|
de meg sorolhatnam...egyszeruen semmifele erosebb szivverest nem erzek ilyen helyzetekben. Fog ez valtozni? :S
22 vagyok, es meg sehol nem tartok...(vicceskedoknek elmondanam hogy a pasik, nem erdekelnek)
gáz, nem gáz, de még nem volt. csalódás meg semmi nem ért, ami miatt megváltoztam volna... és szerintem nem is vagyok egy don juan...
Hogy párkapcsolatot akarok-e? Hat, hogy oszinte legyek, nemtudom. Neha jo lenne mellem valaki, neha pedig egyatalan nem.
Aki senkit nem tart magához elég jónak, az egyedül marad végül, irgalom nélkül.
Az évei elszállnak és senki nem adja vissza a fiatalságát, nem kizárt, hogy megkeseredett vén öregapó/anyó is lehet belőle. :(
13:40
Azaz alkudjon meg, ha ló nincs, jó a szamár is alapon? Cuki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!