Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elszív valaki 1szál füves cicit és utána szexel akkor az milyen, és milyen hatással van a pasira, csajra?
Figyelt kérdés
2009. márc. 3. 20:19
1/10 anonim válasza:
én teljesen kiszáradok a fűtől, és ugyan jó lenne a dolog, de csak egy liter sikósítóval
2/10 anonim válasza:
ha nem "punnyadsz" tőle, akkor szerintem nagyon-nagyon jó mindkettőnek.
3/10 anonim válasza:
Hát a fűtől max röhögve belealszol... kokónál meg te úgy érzed, milyen jó ma a szex, a párod meg azt, hogy ilyen szar se volt még...
4/10 anonim válasza:
fűvel sokkal jobb...minden lőkésnél mintha elélveznél vagy nemis tudom... dob rajta. de nagyon kiszáradsz... ottis.
5/10 anonim válasza:
ha a fiú befüvezett a lány pedig nem akkor annyira nem jó mert nagyon sok fiúnál jelentkezik tőle a löttyedt virsli szindróma,....és ki élvez egy kis fonnyadt kukit.......de jó szórakozást aztán majd később megbánjátok!
6/10 anonim válasza:
Mi a férjemmel betépve szexeljük a legjobbakat!
Felfokozódik a kéjérzet, és az idő is máshogy megy...
7/10 anonim válasza:
Nincs annál jobb. Zözi meg egy kis alkohol kombó, aztán olyan vadakat lehet szeretkezni, hogy csak csuda... :D
9/10 anonim válasza:
gondolom nem véletlen a cigi helyett cici?!xD
10/10 anonim válasza:
én maszturbáltam fű hatása alatt és elég érdekes volt :D hogy mondjam két percre rá már el is felejtettem milyen volt xD jah am fiu vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!