Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek baj ha igen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj ha igen jóképű vagyok (kb. az Ezelben lévő csávó szintje)?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 20:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
szerintem baj hogy ezt gondolod. lehet hogy magadnak tetszel viszont másnak ronda vagy. nekem az ezelből nem tetszik a csávó szóval most következtethetek én is arra hogy k*vaszar egy pofád van és bűn ronda vagy?? mert kb ez egy ilyen kérdés volt. ;D 18/L
2011. ápr. 17. 21:37
 22/27 anonim ***** válasza:
Szerelmes vagy magadba? :D
2011. ápr. 17. 22:10
 23/27 anonim ***** válasza:
21:03 vagyok és igen, lány. Az említett színész nem csúnya, de ha arról van szó, hogy "jó pasi" akkor bennem fel sem merül a neve. Ennyi.
2011. ápr. 17. 22:28
 24/27 anonim ***** válasza:

pfff

:D

loser

2011. ápr. 17. 22:29
 25/27 anonim ***** válasza:

Nyugi,szerintem a kérdező egy dagadt kávizmodó és bánkódik,hogy még arra az Ezel színészre sem hasonlíthat :)

Azok ilyenek általában..

2011. ápr. 17. 23:31
 26/27 anonim ***** válasza:

Szerintem az Ezelben a pasi nem valami nagy szám.Nekem nem az esetem...idős is.Szóval olyan átlagos.

De sok olyan ember van aki csúnya és mégis el van telve magával...Mindenkinek más az esete.Te se tetszel gondolom minden nőnek..olyan átlagos lehetsz akkor.

2011. ápr. 17. 23:37
 27/27 anonim ***** válasza:
Ha annyira jóképű lennél, akkor nem itt raknád fel a kérdésed:) get life.
2011. ápr. 18. 07:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!